Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ξεχωριστή διάκριση για την "Λυραράκης".. σε διεθνή διαγωνισμό !

Το κρασί Λυραράκης «Μεγάλος Λόφος 2010» κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Challenge International du Vin Competition που έλαβε χώρα στο Μπορντώ της Γαλλίας στις 8 και 9 Απριλίου 2011 διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε 4.624 συμμετοχές από 35 χώρες.
Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση, αφού μόνο 12 ελληνικά κρασιά κατάφεραν να πάρουν βαθμολογία που να τους δίνει χρυσό.
Η επιτυχία της οικογένειας Λυραράκη στον κορυφαίο διαγωνισμό δε σταμάτησε εκεί, καθώς δυο ακόμη γνωστά κρασιά του κτήματος κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις.
Πρόκειται για το «Lyrarakis Cabernet - Merlot 2007» και το «Lyrarakis Κοτσιφάλι Syrah 2008», τα οποία κατέκτησαν ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.


Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική καταξίωση για την οινοποιία Λυραράκη, η οποία σταθερά κερδίζει πόντους στην οινική συνείδηση της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου, αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει πετυχημένα τις
γηγενείς ποικιλίες της Μεγαλονήσου με τις ήδη καταξιωμένες διεθνείς ποικιλίες που έχουν βρει στην Κρήτη πολύ καλά «μικροκλίματα» για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου