Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μαθητής καρφώθηκε με σύριγγα κατά λαθος ,εξω από το σχολείο του .


Ένας επτάχρονος μαθητής της α' δημοτικού έπεσε... θύμα μιας πεταμένης σύριγγας, την οποία βρήκε στην είσοδο του σχολείου του! 

Ο επτάχρονος επιχείρησε να πετάξει στα σκουπίδια μια χρησιμοποιημένη σύριγγα που βρήκε στην είσοδο του σχολείου του και κατά λάθος τρυπήθηκε! Ο άτυχος μαθητής από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να κινδυνεύει να μολυνθεί από οποιαδήποτε ασθένεια θα μπορούσε να είχε ο χρήστης της σύριγγας, κίνδυνος που περιλαμβάνει ασθένειες όπως η ηπατίτιδα ή το AIDS, ασθένειες που έχουν αρκετά υψηλά ποσοστά μεταξύ των ναρκομανών. 

Το απίστευτο περιστατικό που σκόρπισε πανικό στους γονείς του μικρού παιδιού - αλλά και στους γονείς όλων των μαθητών του σχολείο και όχι μόνο - σημειώθηκε χθες στις 4 το απόγευμα, τη στιγμή που ο επτάχρονος μαθητής του 25ου Δημοτικού Ηρακλείου έβγαινε από το ολοήμερο σχολείο του, που βρίσκεται στην περιοχή της Θερίσου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Αγωνία γονιών

Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και ο μικρός μαθητής δε χρειαζόταν να διανύσει πάνω από είκοσι μέτρα από την πόρτα του σχολείου του μέχρι την πόρτα του σπιτιού του. Κι όμως το κακό, που σήμανε συναγερμό κι έβαλε πλέον σε έναν αγώνα δρόμου και σε μεγάλη αγωνία τους γονείς του για την τύχη της υγείας του παιδιού τους, έγινε αναπάντεχα! Μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξε ο ανυποψίαστος μαθητής από το οδόστρωμα μπροστά από την είσοδο του σχολείου μία χρησιμοποιημένη σύριγγα με σκοπό να τη ρίξει στα σκουπίδια και δυστυχώς τρυπήθηκε.

Η οργή του πατέρα

Αμέσως το είπε στους γονείς του κι εκείνοι με τη σειρά τους άρχισαν να τον τρέχουν στα νοσοκομεία. Όπως τόνισε μιλώντας στη "Ν.Κ." μέσα σε αγανάκτηση για τα όσα παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν ο πατέρας του παιδιού Κωνσταντίνος Κλίνης, ο μικρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τις πρώτες του αίματος να βγαίνουν τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ θα χρειαστεί, όπως του ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί, να περάσει ένας μήνας προκειμένου να βγουν όλα τα αποτελέσματα ώστε να μπορέσουν να αποκλείσουν ότι ο μικρός μαθητής κόλλησε AIDS, ηπατίτιδα ή κάποιο άλλο νόσημα. Ο μικρός παράλληλα έκανε αντιτετανικό. «Η αγωνία γι' αυτό το αναπάντεχο χτύπημα, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για χτύπημα, είναι τεράστια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κλίνης, ο οποίος μέσα σε πανικό αλλά και θυμό για τα όσα παρόμοια, όπως είπε, περιστατικά συμβαίνουν, αναμένεται σήμερα να ενημερώσει και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τους καθηγητές. Δυστυχώς στην εν λόγω περιοχή που βρίσκεται το σχολείο υπάρχουν συνεχώς γύρω από το σχολικό συγκρότημα πεσμένες στο οδόστρωμα χρησιμοποιημένες σύριγγες και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ενώ θα πρέπει να πάρουν θέση οι αρμόδιοι προκειμένου να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα.

2 σχόλια :

  1. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά και στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.
    http://25-27sch.blogspot.com/2011/04/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά για το θέμα και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
    http://25-27sch.blogspot.com/2011/04/blog-post_04.html

    Καιρό τώρα τα λέμε, αλλά δεν μας ακούει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή