Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στην εντατική ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Δύσκολες ώρες περνάει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο στο Παρίσι με 42 πυρετό .

Οι πρωτες πληροφοριες μιλουν για σοβαρη λοίμωξη του αναπνευστικου. Η συμπαρουσιάστρια του στην εκπομπή αλλά και κολλητή του φίλη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην εκπομπή Super Star για την κατάσταση της υγείας του:«

Ο Φώτης έφυγε για το Παρίσι όμως δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί το ταξίδι του. Άρχισε να νιώθει κατάπτωση, ρίγος και ανέβασε υψηλό πυρετό» είπε με τρεμάμενη φωνή.

Ο γιατρός χορήγησε αντιπυρετικά στο Φώτη Σεργουλόπουλο όμως δυστυχώς δεν λειτούργησαν αφού ο πυρετός του έφτασε τις πρωτες ωρες εως 40,4. Αμέσως ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου άρχισε να κάνει μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να εντοπιστεί το βακτηρίο που ευθύνεται για τον υψηλό πυρετό του. Όμως η κατάσταση δεν βελτιώθηκε αντιθετως χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί από το δωμάτιο νοσηλείας στην Εντατική.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατάσταση της υγείας του φίλου και συμπαρουσιαστη της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Τις προηγούμενες μέρες μιλούσαμε με μηνύματα γιατί η κατάσταση της υγείας του ήταν βεβαρημένη και δεν ήθελα να τον ενοχλώ. Σήμερα άκουσα τη φωνή του πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες» είπε φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια.




Για την Μαρία Μπακοδήμου ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι απλά ένας συνεργάτης αλλά η οικογένεια της, το φιλαράκι της και όπως λέει ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στην εκπομπή γιατί ήδη της λείπει πολύ.

Οι φίλοι του Φωτη Σεργουλόπουλου στο Facebook του στέλνουν την συμπαρασταση τους και τη θετική τους ενέργεια και η Μαρία Μπακοδήμου μας διαβεβαιώνει πως με τόση αγάπη ο Φωτάκος της, όπως λέει θα γίνει σύντομα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου