Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αλ. Παπαρήγα: "Τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν συνεργασία ΠΑΣΟΚ- ΝΔ"..

"Η χρεοκοπία της Ελλάδας έχει αρχίσει, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί", εκτίμησε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι ήδη ένα μέρος του κεφαλαίου έχει υποτιμηθεί,τα κρατικά ομόλογα επίσης είναι υποτιμημένα, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν απώλειες που φθάνουν το 30%, υπάρχει στάση πληρωμών και η δημόσια περιουσία είναι και αυτή υποτιμημένη.

Η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την άποψη -και με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει- ότι είναι εμφανής η διχογνωμία στην Ευρώπη για το αν πρέπει να γίνει τώρα ή αργότερα η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά, όπως είπε, περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με την Ισπανία και μετά να αποφασίσουν.
Στο πολιτικό επίπεδο, η κ .Παπαρήγα σημείωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια για να διασωθεί το πολιτικό σύστημα με τη μεταμφίεσή του, υπογραμμίζοντας ότι τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. Ωστόσο, όπως είπε, όλα αυτά αποτελούν μία ιστορική ευκαιρία για τον λαό να απορρίψει αυτή τη μεταμφίεση και να συμπαραταχθεί με το ΚΚΕ και κατήγγειλε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι «ο καυγάς ανάμεσά τους, όπου ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο, είναι αποπροσανατολιστικός. Είναι επικίνδυνος ανταγωνισμός για το ποιό κόμμα θα έχει στα χέρια του το κυβερνητικό πηδάλιο».

Αναφερόμενη στα άλλα κόμματα, τόνισε ότι στις προτάσεις τους δεν υπάρχουν θετικά στοιχεία για τους εργαζόμενους, ενώ για τις θέσεις των άλλων αριστερών κομμάτων είπε ότι μπερδεύουν τον κόσμο γιατί δεν αγγίζουν την βασική ανάγκη, που είναι η αλλαγή του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου