Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Λούκας - Πόντε: Θα τα καταφέρουν τα φαβορί ή θα γίνει η ανατροπή;

Ένα 24ωρο πριν την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision και οι προετοιμασίες στο στούντιο της ΕΡΤ, απ’ όπου θα μεταδοθεί ζωντανά ο ελληνικός τελικός, είναι πυρετώδεις!

Οι έξι υποψήφιοι κάνουν εντατικές πρόβες για την εμφάνισή τους, ώστε να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις εμφανίσεις τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Όσο για τα αδιαφιλονίκητα φαβορί, το Λούκα και τη Νίκη, θα δούμε αν τα καταφέρουν και πάρουν το εισιτήριο για Γερμανία ή γίνει τελικά η μεγάλη ανατροπή!

Εκτός, λοιπόν, από τα Κόκκινα Χαλιά, τη Βαλάντω Τρύφωνος, τους Τριμητόνιο, την Αντιγόνη Ψυχράμη, το Λούκα Γιώρκα και τη Νίκη Πόντε, στη σκηνή θα δούμε και τους εκπροσώπους της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Μάλτας.Έτσι λοιπόν, στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Χρίστος Μυλόρδος για την Κύπρο με το τραγούδι “Σαν άγγελος σε αγάπησα”, ο Glen Vella για τη Μάλτα με το τραγούδι “One Life” και η Poli Genova για τη Βουλγαρία με το τραγούδι “Na Inat”.

Απών από τον τελικό θα είναι τελικά ο περσινός μας εκπρόσωπος, Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος θα βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία λόγω επαγγελματικών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τουλάχιστον, θα δούμε το «Opa» σε video! Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση, αν και οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν ανάμεσά τους την Έλενα Παπαρίζου, το Φωκά Ευαγγελινό, τη Δάφνη Μπόκοτα και τη Ναταλία Γερμανού.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Come with me - Κόκκινα Χαλιά


The time is now - Βαλάντω Τρύφωνος


Χαμογέλα – Τριημιτόνιο


It's all Greek to me - Αντιγόνη Ψυχράμη


Watch my dance - Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike


I don't wanna dance - Nikki Ponte

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου