Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ισόβια σε τσαντάκηδες για τον θάνατο γυναίκας στο Ηράκλειο..

Στην φυλακή για όλη τους την ζωή έστειλε η δικαιοσύνη δύο νεαρούς «τσαντάκηδες» οι οποίοι καταδικάστηκαν για το θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία είχαν ξυλοκοπήσει βάναυσα σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης για να της αρπάξουν την τσάντα που περιείχε μόλις 40 ευρώ.

Η δίκη των δύο δραστών, που είναι χρήστες ναρκωτικών, έγινε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων το οποίο απέρριψε τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι δύο κατηγορούμενοι, ότι δηλαδή είχαν το ακαταλόγιστο εξ αιτίας της εξάρτησής τους από τα ναρκωτικά και δεν τους αναγνώρισε το παραμικρό ελαφρυντικό.

Σε αυτό «μέτρησε» και το γεγονός ότι, εκτός από την άτυχη 77χρονη που ξεψύχησε στα χέρια τους, είχαν διαπράξει μια σειρά από αρπαγές τσαντών από γυναίκες οι περισσότερες από τις οποίες είχαν συρθεί στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Το δικαστήριο επέβαλε βαρύτατες ποινές στους δύο δράστες, τους οποίους χαρακτήρισε «αμετανόητους».

Καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό της 77χρονης, αλλά και σε 17 χρόνια και οκτώ μήνες για τις υπόλοιπες αρπαγών τσαντών που διέπραξαν σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών στην πόλη του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου