Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Γενικό ξεσηκωμό προτείνει ο Μαρκογιαννάκης για το Εφετείο..η Ντόρα τηρεί σιγή ιχθύος..

Ο βουλευτής Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης- όπως είχε δεσμευτεί- πήγε χθες το πρωί στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, περιμένοντας τους άλλους τρεις συναδέλφους του από το νομό, προκειμένου να παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τροπή που πήρε η υπόθεση του Εφετείου Ηρακλείου. 

Ωστόσο, ουδείς εμφανίσθη -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαρκογιαννάκης, που υποστηρίζει ότι και η σημερινή συνάντηση με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, θα είναι αναποτελεσματική. 

Ο ίδιος, παράλληλα, διευκρινίζει ότι δε θα παραστεί στη συνάντηση, στην οποία εξάλλου δεν έχει κληθεί και υποστηρίζει για το αποτέλεσμά της: «Εκτός από ταπεινωτική θα είναι άλλη μια κοροϊδία».
Ο κ. Μαρκογιαννάκης στην ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι οι διαμορφωθείσες συνθήκες, επιτρέπουν ένα καθολικό ξεσηκωμό του νομού Χανίων και επισημαίνει: «Μια πειστικά εκδηλούμενη παραίτηση όλων των αιρετών του νομού και όχι μόνο των βουλευτών, θα έχει σίγουρα αποτέλεσμα. Η προειδοποίηση γι’ αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις να είναι όμως κάθετη, κοφτή, πειστική περήφανη και όχι ντροπαλή και με σκυμμένο το κεφάλι».
Στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χανίων, κάνει λόγο για περιφρόνηση, ταπείνωση, κοροϊδία και υποβάθμιση του νομού, που ξεπερνά κάθε όριο. Παράλληλα, επικαλείται δέσμευση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ο οποίος πριν από ένα μήνα όταν συναντήθηκε με βουλευτές και φορείς των Χανίων, «είχε δώσει ρητή υπόσχεση ότι θα παγώσει τη διαδικασία της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος, για την ίδρυση δεύτερου Εφετείου στην Κρήτη, μέχρι τη συνάντηση των φορέων του νομού με τον πρωθυπουργό». Το θέμα του Προεδρικού Διατάγματος, ύστερα και από την υπογραφή Παπούλια, έκλεισε οριστικά και ο κ. Μαρκογιαννάκης, σημειώνει: «Οποία κοροϊδία». Οσο για τη σημερινή συνάντηση, με τη γραμματέα του πρωθυπουργού, τη χαρακτηρίζει ταπείνωση για τους βουλευτές του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου