Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

προχωρούν σε πανελλαδική κίνηση πολιτών για την διεκδίκηση λύσης στο θέμα των αυθαιρέτων ..

Ανασυντάσσονται τα μέλη του Συλλόγου Οικιστών Εκτός Σχεδίου Πόλης, καθώς "σφίγγει ο κλοιός" με την αποστολή εκατοντάδων ειδοποιητηρίων για την είσπραξη προστίμων των  αυθαιρέτων που ετοιμάζει ο Δήμος Ηρακλείου. 

Στη χθεσινή γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν, συζήτησαν το «καυτό» θέμα των αυθαιρέτων και όπως συμφώνησαν θα οργανώνουν ανά διαστήματα μαζικές εκδηλώσεις – αποκλεισμούς για να ενεργοποιούν και να προκαλούν τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν με το θέμα των εκτός σχεδίου πόλης ακινήτων.
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν «επισκέψεις» σε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου με σκοπό να προκαλέσουν απόφαση του οργάνου για τη στήριξη των αιτημάτων τους.

Ο Σύλλογος στη χθεσινή του συνέλευση αποφάσισε ότι εάν στο επόμενο χρονικό διάστημα εμφανιστεί ένα πολιτικό κόμμα να θέσει στη Βουλή το θέμα των αυθαιρέτων διεκδικώντας συγκεκριμένες λύσεις, τότε τα μέλη του Συλλόγου θα το στηρίξουν χωρίς δεύτερες σκέψεις. 

Αν όμως δεν συμβεί αυτό τότε θα προσχωρήσουν στην κίνηση πολιτών που οργανώνεται σε πανελλαδικό επίπεδο, με αποκλειστικό αίτημα διεκδίκησης την εξεύρεση λύσης στο θέμα των αυθαιρέτων η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου