Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Επεσε θύμα της τεχνολογίας και των περίεργων ατραπών της..ο Μιχάλης Καρχιμάκης..

Θύμα της τεχνολογίας και των περίεργων ατραπών της έπεσε όπως δήλωσε  στο Ράδιο Κρήτη ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με την αποκάλυψη που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις  ότι είναι μέλος του γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook. 

Ο Λασηθιώτης πολιτικός  τόνισε  ότι  τέτοιες ενέργειες και κινήσεις όχι μόνο δεν τις επικροτεί, αλλά είναι και απέναντι σε τέτοιες λογικές που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην Κρήτη ενώ- πρόσθεσε ότι «στο facebook μπορεί να σε κάνει φίλο, όποιος θέλει.. ό,τι έγινε- έγινε εν αγνοία μου κατέληξε !!

Για το άλλο θέμα της μετάταξης του από την Ολυμπιακή Αεροπορία στο Υπουργείο Μεταφορών δήλωσε ότι είναι πεντακάθαρος ενώ την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, καλύπτοντας το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ υποστήριζε:
«Ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Οπως όλοι οι υπάλληλοι της Ο.Α. μετατάχθηκε σε κάποιο υπουργείο, στο υπουργείο Μεταφορών. Αυτή είναι η δουλειά του.

Οπως γνωρίζουμε οι βουλευτές έρχονται και παρέρχονται ως προς τη βουλευτική τους ιδιότητα και φυσικά κανείς δε θα είχε την απαίτηση από έναν βουλευτή να σταματήσει να έχει επαγγελματικό μέλλον όταν σταματήσει να είναι βουλευτής».

Ερωτηθείς εάν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα απορρίψει τη μετάταξή του σε άλλη θέση του Δημοσίου, όπως δήλωσε ότι θα κάνει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κυρία Βασιλική Τζότζολα, σχολίασε: 

«Το τι έκανε η κυρία Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δε μας ενδιαφέρει. Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κυρία Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό.
Η κυρία Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου