Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διώχνουν τους τσιγκάνους από τη Βαγιά..


Στην παραλία της Βαγιάς έχουν κατασκηνώσει τις τελευταίες μέρες τσιγγάνοι, που έλαβαν χθες τελεσίγραφο για να αποχωρήσουν μέσα σε 24 ώρες.
Το σημείο που έχει μετατραπεί σε πρόχειρο καταυλισμό και όπου ζουν ακόμα και μικρά παιδιά κάτω από άθλιες συνθήκες..
επισκέφθηκε χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., της δημοτικής αστυνομίας και των αντιδημάρχων του δήμου Μαλεβιζίου,Μανόλη Σαμόλη, Κώστα Φασουλάκη και Χαράλαμπου Κουτσογιάννη.
Οταν έγινε αντιληπτή η παρουσία τους από τη δημοτική αρχή, διατυπώθηκε αίτημα προς τον κ. Μαρκάκη για να παρέμβει, ώστε να αποχωρήσουν οι παράνομοι κατασκηνωτές.
Ο εισαγγελέας διαπίστωσε πράγματι ότι οι τσιγγάνοι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και τους έδωσε προθεσμία 24 ωρών για να απομακρυνθούν, διαφορετικά θα συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
 Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, από την πλευρά του, δήλωσε αποφασισμένος να μην επιτρέψει με κανέναν τρόπο τη συντήρηση τέτοιων καταστάσεων που αποτελούν εστίες μόλυνσης τόσο για τους ίδιους τους τσιγγάνους, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής.
Παράλληλα, ενόψει και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, τονίζει την ανάγκη να προστατευτεί από όλες τις απόψεις η περιοχή της Αμμουδάρας, μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές του βόρειου τμήματος του νομού Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου