Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Γιατί κύριοι της ΝΟΔΕ Ηρακλείου δεν σταματάτε την "πλάκα" που κάνουν.. με τα νοσοκομεία ;;


Γελούν στο ΠΑΓΝΗ όσοι γνωρίζουν την πραγματικότητα αναφορικά με την λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής και  έλεγαν ότι επιχειρείται για μια φορά ακόμα με πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό τρόπο, η παραπλάνηση του Κρητικού λαού!

Η μεταφορά μέρους της δραστηριότητας του τμήματος αγγειογραφίας και στεφανιογραφίας (που όπως είναι γνωστό γίνονται στο ΠαΓΝΗ από εικοσαετίας) στο κλειστό ημιμόριο του 4ου ορόφου, ο οποίος δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε με νέο σύγχρονο μηχάνημα στεφανιογραφίας και τον βασικό εξοπλισμό επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεται με καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και να προβάλλεται ως έναρξη λειτουργίας της καρδιοχειρουργικής κλινικής!

Ας φροντίσει έλεγαν πρώτα η Διοίκηση και η Κυβέρνηση να προσλάβουν το απαιτούμενο προσωπικό για την καρδιοχειρουργική (χειρουργείο, ΜΕΘ, κλινική) δηλ. καρδιοχειρουργούς, ιατρούς ΜΕΘ, νοσηλευτές, αναισθησιολόγους, μεταφορείς ασθενών, βοηθητικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό κ.α..
Ας φροντίσουν να ανοίξει τουλάχιστον το κρεβάτι της πολυδύναμης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που ΕΚΛΕΙΣΑΝ λόγω έλλειψης προσωπικού!
Ας ανοίξουν πρόσθετα κρεβάτια ΜΕΘ ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες!
Ας ξεκινήσουν και πάλι οι καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες πραγματοποιούντο από τις αρχές του 2005 και επί τρία συναπτά έτη!
Ας νοσηλεύσουν τους πρώτους χειρουργημένους ασθενείς στον ημιμόριο του 4ου ορόφου όπου προβλέπεται η λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής κλινικής … 
και μετά μπορούν να ισχυριστούν ότι κατάφεραν να λειτουργήσουν την έτοιμη Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠαΓΝΗ που ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΗ, επί ενάμιση έτος !


Όσον αφορά τις «πράσινες μελέτες» που παρουσίασαν πρόσφατα οι «πράσινες διοικήσεις»  έλεγαν στο ΠΑΓΝΗ ότι πχ η κτηριολογική  μελέτη εκπονήθηκε το 2008 μετα από  6 μήνες δουλειάς, εγκρίθηκε απο το τότε ΔΣ και απο την τότε διόικηση της ΔΥΠΕ, στάλθηκε στο Υπουργείο με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και ο τότε Υπουργός την έστειλε για έλεγχο στην τεχνική υπηρεσία του Υπουργείου . Αυτή η μελέτη παρουσιάστηκε και τώρα θα υλοποιηθεί απο το ΕΣΠΑ.. υπάρχει έλεγαν όλη η σχετική αλληλογραφία..


Επειδή παρόμοια κοροϊδία γίνεται και με την επέκταση του Βενιζελείου νοσοκομείου που είναι και αυτό έργο της Κυβέρνησης της ΝΔ ..

 δεν νομίζετε  κύριοι της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ότι οφείλετε να δώσετε συνέντευξη τύπου μαζί με τις πρώην  διοικήσεις των νοσοκομείων και της ΔΥΠΕ  να ενημερωθεί ο Κρητικός λαός για την πραγματική αλήθεια ;; 
 

3 σχόλια :

  1. μήπως τελικά είναι όλοι της πλάκας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. plaka mas kaneis re file ? tora mono to katalaves?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ γίνονται ασύλληπτα πράγματα.Μάλλον νομίζουν οτι απευθύνονται σε ηλιθίους.Ανακαλύπτουν νεολογισμούς του τύπου... "Ο Τομέας Καρδιοχειρουργικής Καρδιολογίας" ξεκίνησε και λειτουργεί και πως μόνο ένα τμήμα του που αφορά τα χειρουργεία θα καθυστερήσει λίγο...Καλά μας κοροϊδεύουν εντελώς;;;Δηλαδή η Καρδιοχειρουργική είναι κάτι άλλο εκτός από χειρουργεία;Βέβαια η σύγχυση των ρόλων μεταξύ της Καρδιολογικής και Καρδιοχειρουργικής κλινικής ίσως και να έχει άλλες σκοπιμότητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή