Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 45χρονος στο Βενιζέλειο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ένας 45χρονος που έχει το σύνδρομο Down και έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. 

Εν τω μεταξύ παράταση της δραστηριότητας της γρίπης λόγω ψύχους “προβλέπουν” οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές που εφιστούν την προσοχή των πολιτών στην τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής. Οπως αναφέρθηκε από τους ειδικούς επιστήμονες σε σύσκεψη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), οι κακές καιρικές συνθήκες και κυρίως το ψύχος ενδέχεται να επιβραδύνουν την πτωτική τάση που καταγράφεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη δραστηριότητα της γρίπης στην κοινότητα.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, από τη δεύτερη εβδομάδα έως και σήμερα τα περιστατικά ασθενών με συμπτώματα γρίπης που επισκέπτονται τον γιατρό μειώνονται σταδιακά από 75 ανά 1.000 επισκέψεις σε 40 ανά 1.000 επισκέψεις σε γιατρό και ακολούθησε μείωση των εισαγωγών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Χθες ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονταν σε Εντατική λόγω επιπλοκών της γρίπης ήταν 107, ενώ συνολικά είχαν δηλωθεί 125 θάνατοι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου