Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τέλη Μαρτίου η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Ρεθύμνου..

Σε περίπου τρεις εβδομάδες αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το κτίριο της επέκτασης του γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου. 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα έχουν ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διοικητική παραλαβή για να δοθεί προς χρήση το κτίριο. 

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών και η παιδιατρική κλινική θα λειτουργήσουν αρχικά στους νέους χώρους με τον παλαιό εξοπλισμό έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αγοράς του νέου.

Ωστόσο, εύλογη είναι η ανησυχία για την αποτελεσματική λειτουργία των χώρων της επέκτασης καθώς σε αυτούς θα είναι πλέον φανερό το πρόβλημα της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού. Άλλωστε και ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου έχει εκφράσει επανειλημμένως τις επιφυλάξεις του σημειώνοντας πως αν δεν στελεχωθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα με προσωπικό τότε η λειτουργία του είναι στον αέρα.

Οι χώροι θα είναι πολύ μεγαλύτεροι και διαχωρισμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί το λιγοστό προσωπικό στις ανάγκες. Στο παλαιό κτίριο η έλλειψη και η στενότητα χώρων είχε ως αποτέλεσμα ο ένας νοσηλευτής να μπορεί να εξυπηρετεί όλα τα περιστατικά, κάτι όμως που στο νέο κτίριο είναι ανέφικτο. Είναι προφανές ότι δεν επαρκεί το προσωπικό» σχολίασε ο κ. Μοσχοβάκης, διοικητής του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου