Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Το τραπέζι του Πάγκαλου στους οκτώ..και οι εκλογές !!


ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνουν εκλογές», κατέστησε σαφές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στους οποίους παρέθεσε δείπνο σε ψαροταβέρνα, της εκλογικής του περιφέρειας, στην Ελευσίνα. Ο αντιπρόεδρος, όπως το συνηθίζει τέτοια εποχή, ξανάρχισε τα δείπνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η πρώτη σειρά των βουλευτών δείπνησε μαζί του το βράδυ της Πέμπτης.
O κ. Πάγκαλος πέρασε με τους οκτώ βουλευτές δύο ώρες ευχάριστες εξιστορώντας τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που έκανε, με ανέκδοτα τρώγοντας μαζί τους κουτσομούρες, ψητό καλαμάρι, σαλάτα με γαλέο, άφθονο χύμα κρασί και ως επιδόρπιο κανταϊφάκια.


Την ίδια ώρα την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ, Ανδρέας Κουτούπης.
Ο κ. Πάγκαλος σε παλαιότερη συνέντευξή του, τον είχε αποκαλέσει «καραγκιόζη» και «σαχλαμάρα», με αποτέλεσμα ο κ. Κουτούπης να καταθέσει σε βάρος του αντιπροέδρου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουτούπης είχε επιλεγεί ως νέος ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές του 2009. Ωστόσο, η κυβέρνηση ανακάλεσε το διορισμό του, όταν αποκαλύφθηκε ότι εξύβριζε το ΠΑΣΟΚ μέσω facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου