Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το Μάρτιο η δίκη των τεσσάρων καθηγητών και του Πρύτανη..

Η απουσία, λόγω ασθενείας, ενός εκ των κατηγορουμένων καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση της υπόθεσης παράβασης καθήκοντος για την οποία κατηγορούνται τέσσερις καθηγητές του Πανεπιστημίου καθώς και ο Πρύτανης, αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης την περίοδο 2005-2006.

Η υπόθεση έφτασε στο Δικαστήριο μετά τη διερεύνηση της διαδικασίας επιλογής υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών για μεταπτυχιακά προγράμματα που ο εκλιπών καθηγητής Στέλιος Αλεξανδρόπουλος είχε καταγγείλει πως δεν γίνονταν με διαφανείς διαδικασίες.

Επίσης, τους τέσσερις καθηγητές βαραίνει η κατηγορία της άρνησης χορήγησης στον εκλιπόντα της λίστας με τα ονόματα των υποψήφιων φοιτητών με τα αναλυτικά τους μόρια, κάτι που συνιστά παράβαση καθήκοντος. Η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε για τον Μάρτιο.

Στο μεταξύ αθώοι κρίθηκαν χθες ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Παλλήκαρης, η πρώην αντιπρύτανης Ι. Γιατρομανωλάκη και η καθηγήτρια του Π.Κ. κα Μ. Κεντούρη που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος σχετικά με τον διαγωνισμό του έργου καθαριότητας, το έτος 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου