Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Την Πέμπτη ψηφίζουν οι καθηγητές για νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας του νομού Ηρακλείου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ θα γίνουν στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου (λεωφ. Δημοκρατίας). Θα προηγηθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΛΜΕ από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οι αρχαιρεσίες θα ολοκληρωθούν στις 7 το βράδυ.

Στις εκλογές συμμετέχουν οι παρατάξεις ΠΑΣΚ Καθηγητών ΔΕ Ν. Ηρακλείου, Εκπαιδευτική Προοπτική- Κοινωνικό Δίκτυο για την Εκπαίδευση, ΔΑΚΕ, ΕΣΑΚ- ΔΕΕ, Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου, Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και η Ένωση Εκπαιδευτικών.
Εν τω μεταξύ, εκλογές διεξάγονται την ίδια μέρα και στην Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ηρακλείου. Οι εκπαιδευτικοί θα εκλέξουν νέο Δ.Σ. της ένωσης και αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΤΕΕ. Στις εκλογές «κατεβαίνει» ένα ενιαίο και πολυφωνικό ψηφοδέλτιο, «με όραμα στην τεχνολογική εκπαίδευση», όπως αναφέρει, στην ανακοίνωση.
Οι εκλογές θα γίνουν στις 10.30 το πρωί στο 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου. Θα προηγηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση και η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου