Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

.. "παράνομα σε ιδιωτική κλινική στελέχη του ΕΣΥ" ;;

"με πρώτο γνωστό συνδικαλιστή" 

Διαβάζουμε άρθρο της 4/12/10 στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, με τον τίτλο.. "παράνομα σε ιδιωτική κλινική στελέχη του ΕΣΥ" και υπότιτλο .. "με πρώτο γνωστό συνδικαλιστή"..

παράνομη εργασιακή σχέση με ιδιωτική Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ηρακλείου, καθώς συμμετέχουν σε επεμβάσεις καρδιάς έχουν εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, δηλαδή μέλη του ΕΣΥ, ενώ ο ένας από αυτούς είναι γνωστός συνδικαλιστής.
Τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα των επαγγελματιών υγείας που απαρτίζουν ιατρική ομάδα του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου με την επισήμανση ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δεν εργάζονται σε κλινικές του ΕΣΥ, κάτι βέβαια που είναι αναληθές.
Η συνεργασία αυτή, την οποία απαγορεύει σαφώς η ελληνική νομοθεσία, προφανώς δεν είναι σε γνώση της διοίκησης του ΠΕΠΑΓΝΗ, αφού σʼ αυτή την περίπτωση, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όχι μόνο γιατί εργάζονται παράνομα και εκτός ΕΣΥ, αλλά και γιατί δήλωναν ψευδώς στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ότι δεν έχουν σχέση με το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την τακτική αυτή, -της παράνομης συνεργασίας με ιδιωτικά κέντρα- ακολουθούν κι άλλοι εργαζόμενοι δημόσιων νοσοκομείων του Ηρακλείου, εν αγνοία των διοικήσεών τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν ήδη κινηθεί πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.


http://www.patris.gr/articles/192078?PHPSESSID=bljl411i7v3u3ekg88ftnblap6

ο αρθρογράφος της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ"..το μόνο που δεν λέει είναι το  όνομα του γνωστού συνδικαλιστή.. μάλλον επειδή το ξέχασε ή μπορεί και να μην ήθελε να το αναφέρει..
Ψάχνοντας έπεσε στην αντίληψη μας το από 4 Μαρτίου 2010 έγγραφο του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ το οποίο υπογράφει ο Διοικητικός Δ/ντής κ.Σταυρουλάκης Κων/νος, από το οποίο προκύπτει ότι την καρδιοχειρουργική ομάδα του θεραπευτηρίου απαρτίζει μεταξύ των άλλων και ο κ. Θεοδωσάκης Κυριάκος, τεχνολόγος εξωσωματικής κυκλοφορίας..

Να και η  βεβαίωση του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ που το αποδεικνύει..

το εντυπωσιακό βέβαια είναι η ημερομηνία του εγγράφου! 4 Μαρτίου 2010. Δηλαδή,  μόλις έληξε η επί δίμηνο περίοδος αποκαλύψεων παρανομιών γιατρών του ΠαΓΝΗ από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της KΡHTH TV, με παρεμβάσεις της εισαγγελίας Ηρακλείου κλπ. οι κύριοι αυτοί προχώρησαν σε  αυτή την  εργασιακή σχέση!
Μήπως το παραπάνω άρθρο της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» αφορά τον γνωστό συνδικαλιστή καριέρας του ΠαΣΟΚ Θεοδοσάκη Κυριάκο, και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ ;
Αυτοί δεν είναι εκείνοι που έβγαιναν στις τηλεοράσεις και φώναζαν με κροκοδείλια δάκρυα για τις παρανομίες των ... άλλων?
Αυτοί οι κύριοι δεν είναι που εκπροσωπούν τα συνδικαλιστικά ζητήματα των εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ και στην ΠΟΕΔΗΝ?



1 σχόλιο :

  1. ΤΈΤΟΙΟ ΡΕΜΑΛΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΈΤΣΙ ΔΕ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή