Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Το "Κέντρο Νοσηλευτικής Υποστήριξης Κρήτης" και o ρόλος του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ ΠαΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας, ο γνωστός συνδικαλιστής κ. Μεραμβελιωτάκης διατηρούσε μαζί με άλλους εταιρεία κατ' οίκον νοσηλείας με την επωνυμία "Κέντρο Νοσηλευτικής Υποστήριξης Κρήτης" την οποία έκλεισαν στο τέλος του καλοκαιριού του 2010 γιατί οι καταγγελίες είχαν ήδη αρχίσει να πέφτουν βροχή !!
Η εν λόγω εταιρεία λένε ότι ψάρευε ασθενείς από τα νοσοκομεία τους οποίους μετά την έξοδό τους από αυτά αναλάμβανε φυσικά με αμοιβή ενώ σύμφωνα με τις κατηγορίες φαίνεται ότι υπήρχε και θέμα αφαίρεσης υλικών απο το ΠαΓΝΗ. Ο κ. Μεραμβελιωτάκης λέγετε ότι συνεργαζόταν στενά με την προϊσταμένη της χειρουργικής της οποίας ο γιός έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του ΙΚΑ.

Το όλο θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις έπειτα από καταγγελίες νοσηλευτών που δούλευαν στην εταιρεία ότι δεν πληρώνονταν από  τους «εργοδότες τους» για τις υπηρεσίες τους προς τους ασθενείς..

Το πιό εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Μεραμβελιωτάκης  είναι συνδικαλιστής της ΠαΣΚΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι είναι και  μέλος του Δ.Σ. του ΠαΓΝΗ, συνεπώς έπαιρνε μέρος στη λήψη αποφάσεων του μεγαλύτερου νοσηλευτηρίου της Κρήτης.

Αλήθεια η διοίκηση γιατί δεν έκανε τίποτε παρότι τα ήξερε όλα αυτά, αφού είχε στα χέρια της καταγγελίες για τα πάντα ή μήπως δεν γνώριζε;
Μόνο όταν οι αποκαλύψεις άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια και η αναδυόμενη μπόχα κατέκλυσε το Ηράκλειο, ως κοινό μυστικό, ο Διοικητής του ΠαΓΝΗ κ. Νίκος Κοκκίνης, , συγκάλεσε Δ.Σ. για να δουν τί θα κάνουν με την υπόθεση Μεραμβελιωτάκη. Αξιοσημείωτο επίσης  είναι το γεγονός ότι , ενώ ο ίδιος ο κ.Μεραμβελιωτάκης ως μέλος του Δ.Σ. δεν προσκλήθηκε να λάβει μέρος στο Δ.Σ. αυτό (αφού ήταν εμπλεκόμενος   και τέθηκε σε αργία ), δεν κλήθηκε ο νόμιμος εκπρόσωπός του.. γιατί άραγε;  μήπως επειδή αυτός δεν ανήκει στην ΠΑΣΚΕ ;;

Καταστρατηγούνται ή όχι θεμελιώδεις αρχές και νόμοι?
Από πότε τα συμβούλια νοσοκομείων γίνονται κεκλεισμένων των θυρών?
Όσο για τους άλλους νοσηλευτές που επίσης είχαν σχέση με το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ, μην βιάζονται να κάνουν δηλώσεις αθωότητας.
Τα ντοκουμέντα, είναι εις βάρος τους ...

4 σχόλια :

  1. Χαιρομαι που για πρωτη φορα βγαλατε το ονομα καποιου εμπλεκόμενου σε σκανδαλο..
    Ειμαι ο πρωτος που χειροκροτω, οπως ειμουν εκείνος που κατακρινε την πολιτικη της ανωνυμιας
    Μετά θελω να προστεσω πως ατομα που εμπλεκοναι σε μιζες - σκανδαλα - καταπάτηση ηθικων κανόνων , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια για ψαξτε λίγο και το παρελθον του κυρίου Κοκκίνη. Μηπως είναι αυτος που είχε εμπλακεί στην υπόθεση υποκλοπης των θεμάτων των πανελληνίων ( Υπόθεση Ράμμου) , και καταδικάστηκε και γι αυτό με αφαίρεση της άδειας του Φροντιστηρίου του στη Θεσσαλονίκη , και με αφαίρεση της άδειας διδασκαλίας του; ( Ο κ. Κοκκίνης είναι μαθηματικός ).
    Ψάξτε το . Πλάκα θα έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ χαίρομαι που σιγά σιγά μαθαίνουμε τα ονόματα αυτών που θησαύριζαν και μπράβο στο antipaloi που το 'βγαλε στη φόρα. Κάποτε στη χώρα μας, όσοι κλέβανε τους διώχναν εξορία στην καλύτερη των περιπτώσεω και σήμερα έχουν γίνει της μόδας. Είμαι πολύ περίεργος τι θα κάνει ο εισαγγελέας Κος Μαρκάκης. Πάντως καιρός είναι να καθαρίσει ο τομέας της δημόσιας υγείας απ' όλων των ειδών τα λαμόγια.

    Επίσης θέλω να πω πως σε αντίθεση με τον προηγούμενο κύριο που κατακρίνει την πολιτική της ανωνυμίας αλλά ο ίδιος δε δίνει το όνομά του, εγώ μιλάω επώνυμα. Ο λόγος είναι πως θέλω σε όλους να πω πως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που το όνομα που δημοσιεύετε είναι νοσηλευτή, τελευταίο γραναζάκι στη διαφθορά, κι όχι μεγαλογιατρού διαπλεκόμενου γιατί παίρνουν τα μέτρα τους και είναι στο απυρόβλητο οι αλμπάνηδες Βρε ούστ λαμόγια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή