Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ANTIMNHMONIAKO, BOOMERANG = ΔΡΑΣΗ Η ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΣΑ

 
Η πολιτική απόφαση της αντιπολίτευσης της Ν.Δ., να μετατρέψει σε αντιμνημονιακή ψήφο τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, είναι η απόδειξη ότι δεν έχει άλλο τρόπο, Συνταγματικά, να εμποδίσει η να διορθώσει, όταν πιστεύει ότι πρέπει, η αν πρέπει, την κυβερνητική πορεία, πριν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για νέα κυβέρνηση.

Δεν έχει δημοσιονομικό ρόλο η αντιπολίτευση, ούτε υπάρχει ενδιάμεσος θεσμός, όπως σε όλα τα άλλα κράτη, από την ημέρα της ανάθεσης της Λαϊκής εντολής μέχρι την επόμενη Λαϊκή εντολή.  
Ακριβώς. σε αυτό το Συνταγματικό κενό, εδράζεται όλη η κακοδαιμονία από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα, της πορείας και του εξευτελισμού του Ελληνικού λαού και της Εθνικής Οικονομίας.
Με την εντελώς Ανέλεγκτη και Συνταγματικά Ανεμπόδιστη δράση η παραλείψεις, μετά την ανάληψη της η κάθε κυβέρνηση, καταγγέλλεται μετά, και η επόμενη ακολουθεί τον ίδιο κύκλο για να καταγγελθεί και αυτή και να ξανάρθει η άλλη και ούτω καθεξής.
Αυτοί οι Συνταγματικά ανέλεγκτοι κύκλοι δράσεων και παραλείψεων, άθροισαν τον Οικονομικό Τιτανικό του σήμερα και το Μνημόνιό του, για το οποίο καταγγέλλουν άλληλοι αλλήλους. 
Ασφαλώς η αντιμνημονιακή ψήφος, θα μπορεί να στείλει, μήνυμα στην τρόικα, μην πιέζετε τόσο πολύ, αλλά είναι σίγουρο, πως αυτή ξέρει το σαθρό πολιτικό διοικητικό και Συνταγματικό καθεστώς της Ελλάδας, απέναντι στο σαφές τραπεζικό διοικητικό καθεστώς, που υπηρετεί μόνο τα δικά του οικονομικά συμφέροντα με συνέπεια και συνέχεια.
Ξέρει η τρόικα, πως εδώ, η συνέπεια και συνέχεια είναι στην ασυνέπεια και την ασυνέχεια των κομμάτων και των κυβερνήσεών τους.
Ξέρει, όπως και έχει γίνει βούκινο, από την κυβέρνηση, ότι, τα κόμματα έχουν διαφθείρει όλο το λαό, με δανεικά για διορισμούς εκλογικής μάζας και φαγοπότι στα ψηλά διοικητικά κλιμάκια.
Ξέρει η τρόικα, πως είναι συναισθηματικός λαός οι Έλληνες και θα προσχωρήσουν στην επιλογή, πως η επιβολή του σβερκοχαλινού πρέπει να γίνει δεκτή, αφού η εκλεγμένη κυβέρνηση το έχει κρίνει, χωρίς να δικάσει τους υπαιτίους, ως απαραίτητο, για να σωθεί η χώρα, αφότου στις προηγούμενες κυβερνητικές περιόδους, τα ίδια κυβερνητικά, μικρά η και μεγάλα κόμματα, δεν σταμάτησαν την βύθιση η δεν μπορούσαν Συνταγματικά να την σταματήσουν.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα ίδια κυβερνητικά, μικρά η και μεγάλα κόμματα, ποτέ δεν μας πληροφόρησαν, ούτε μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάρουν αυτά τα δάνεια που οδήγησαν στον σημερινό ΤΙΤΑΝΙΚΟ.  
Και αυτό, ότι γίνεται πλιάτσικο στην Ελλάδα από τα ίδια κυβερνητικά, μικρά η και μεγάλα κόμματα, το ξέρει η τρόικα, αλλά δεν την νοιάζει, γιατί να που προτάθηκε και εφαρμόστηκε το προ προγραμματισμένο μνημόνιο, μετά από τα δάνεια που έδινε, ξέροντας, ότι δεν μπορούν να αποπληρωθούν με τον οικονομικό ερασιτεχνισμό και το πλιάτσικο που κάνουν τα κόμματα μικρά και μεγάλα στην Ελλάδα. Και, οι 300, την ευθύνη του δανειστή, την έκαμαν μνήμα των Ελλήνων.
Αυτά όλα, ήταν απολύτως προβλέψιμα, με απλούς υπολογισμούς, πολύ πριν επισυμβούν, (σύμφωνα με τον ασφαλιστικό όρο επί τροχαίων ατυχημάτων) αλλά και τον Νόμο 3869 Κατσέλη.
Κανένα κόμμα όμως, από τα ίδια, κυβερνητικά, μικρά η και μεγάλα κόμματα, ούτε και σήμερα, την ημέρα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, δεν ζητά έστω όχι την τιμωρία των υπευθύνων, αλλά κυρίως την απαραίτητη Συνταγματική τροποποίηση, για την ύπαρξη ενδιάμεσου θεσμού, που να περιορίζει την αυτοκρατορικότητα των κυβερνήσεων, τα λάθη η τις παραλείψεις τους, πριν την παρέλευση της κυβερνητικής θητείας, που θα τιμωρηθούν μετά, για να έρθει η επόμενη για τον ίδιο κύκλο.
Ασφαλώς και η Συνταγματική έλλειψη αυτή, είναι ίδια ακριβώς, με την έλλειψη ασφαλειών στο εργοστάσιο του Chernobyl, και την έλλειψη δικαιώματος διακοπής της απογείωσης των Concorde.
Το πλήρες νόημα της έλλειψης Συνταγματικών ασφαλειών, στα κυβερνητικά λάθη και τις παραλείψεις, γίνεται αναλογικά αντιληπτό, μετά την επιμελή παρακολούθηση των 2 ατυχημάτων σε Videos του National Geogra


INKA KRITIS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου