Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Πλακιωτάκη

τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην πλατεία Κορνάρου πραγματοποίησε χθές  Γιάννης  Πλακιωτάκης παρουσία πλήθους κόσμου, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κωστή Μπαντουβά, στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Με το σύνθημα “εδώ σήμερα χτυπά η καρδιά της Κρήτης” ξεκίνησε ο Γιάννης   Πλακιωτάκης την ομιλία του, προσθέτοντας: “Από εδώ σήμερα ενώνουμε τη φωνή μας και δίνουμε το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης απ’ άκρη σε άκρη, σε τούτο τον τόπο που ευλόγησε να δει το όνομα του γραμμένο στις χρυσές σελίδες της ιστορίας. Σήμερα, στέκομαι μπροστά σας με ευγνωμοσύνη. Για όσα μου έδωσε η πατρίδα μου, εσείς, για όσα μπορούμε να επιστρέψουμε εμείς σε αυτόν τον τόπο που κουράστηκε να δίνει και να παίρνει πίσω μόνο λόγια”.

Αφού ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του που με τη δική τους εμπιστοσύνη και βοήθεια, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την πατρίδα του, υπογράμμισε: “Σε όλη αυτή την πορεία – ως δημοτικός σύμβουλος, βουλευτής, υπουργός - μία έγνοια είχα μόνο στο μυαλό μου, για ένα πράγμα πάλευα: να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στους συμπατριώτες μου. Το γνωρίζετε και με τιμάτε εδώ και χρόνια με την εμπιστοσύνη σας. Και σας ευχαριστώ για αυτό”.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε με έμφαση πως με την τιμή που έκανε η Νέα Δημοκρατία στο πρόσωπό του, δεν πρόκειται ποτέ να βάλει σε δεύτερη μοίρα το συλλογικό συμφέρον. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Μαζί έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πραγματικά έργα για το νησί μας. Και αυτή την ευκαιρία δεν θα την χάσουμε. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πει ότι οι εκλογές αυτές γίνονται για το προσωπικό γινάτι κανενός. Οι εκλογές αυτές, και σας το λέω καθαρά, έχουν μόνο ένα όνομα: το όνομα της Κρήτης.
Ωστόσο έμμεσες αιχμές άφησε ο κ. Πλακιωτάκης,ξανά, για την κ. Μπακογιάννη και τους υποστηρικτές της. “Όσοι συνεχίζουν και νομίζουν ότι μπορούν με τις προσωπικές τους σπέκουλες να κάνουν προεκλογικά παιχνίδια, δεν έχουν καταλάβει καλά” ανέφερε, τονίζοντας: “Δεν έχουν καταλάβει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει. Γιατί υπάρχει μία αλήθεια που στέκεται πιο ψηλά και από αυλές, και από τζάκια. Και αυτή είναι η δύσκολη καθημερινότητά μας”.
Καταλήγοντας ο κ Πλακιωτάκης ανέφερε: “Ακούω αριστερά και δεξιά τους άλλους υποψηφίους να κάνουν διάφορα προσωπικά σχόλια. Δεν απορώ. Εκείνοι που δεν έχουν να προτείνουν συγκεκριμένα έργα, πραγματικές προτάσεις, εκείνοι που έχουν μάθει να λένε μόνο «ναι» για να έχουν καρέκλα, αυτό κάνουν. Δεν μας αφορά. Προσωπικά, δεν μας χωρίζει τίποτα ούτε από τον κ. Αρναουτάκη, τον υπουργό που έβαλε την υπογραφή του σε όσα ζούμε σήμερα, ούτε με τους άλλους υποψηφίους. Πολιτικά, όμως, έχουμε διαφωνίες ουσίας. Δε μπορούμε να κάνουμε ότι δε βλέπουμε ποιοι και με ποιων τις πλάτες επέλεξαν μέτρα που πνίγουν κάθε υγιή δύναμη του το- που μας. Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες εκεί που χτυπά η καρδιά της Κρήτης, χωρίς ρεβανσισμούς, αλλά με αυστηρότητα. Χωρίς βεντέτες, αλλά με διεκδικήσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου