Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σφάλματα μεγάλα.....τραγελαφικά!! προς υποψηφίους....

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Αυτό το άρθρο μου αφορά την διαφήμιση που χρειάζεστε και θέλετε όλοι οι υποψήφιοι.  Προφανώς ο κάθε υποψήφιος απο εσάς θέλει να "διαφημιστεί" με θεμιτά αλλά και με αθέμιτα μέσα πολλές φορές....! Το ερώτημα μου όμως είναι "κάθε πότε ανανεώνετε την λίστα των ονομάτων που θα πάρετε τηλέφωνο και θα στείλετε το προεκλογικό σας υλικό";;

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο εν μέσω χιλιάδων δυσκολιών, κοινωνικής, οικονομικής αλλά και πολιτικής φύσεως!! Η δυσφορία και η απογοήτευση του κόσμου χτυπάει κόκκινο όπως γνωρίζετε.

Γιατί μερικοί απο εσάς, που θεωρητικά θα βοηθήσετε τον κόσμο να βγεί απο το αδιέξοδο του δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα;; Θα μου πείτε, τι εννοώ !;!

Όπως είχα αναφέρει και στις προηγούμενες εκλογές σε άλλο μέσω ενημέρωσης....είναι εντελώς αντικοινωνικό και ανήθικο να πέρνετε τηλέφωνο σε σπίτια και να ζητάτε άτομα που πλέον έχουν φύγει απο την ζωή....! Είναι τραγικό να πέρνετε και να ζητάτε να μιλήσετε σε ανθρώπους που έχουν φύγει ,για έναν άλλο καλύτερο κόσμο πιστεύω, εδώ και χρόνια.

Μπορεί να μην είναι και τόσο τραγικό, κατά την άποψη σας θα μου πείτε, αλλά κάποτε στην Ελλάδα, οι εκλογές ήταν "γιορτή". Οι οικογένειες ετοιμάζονταν, φορούσαν τα καλά τους όπως λέμε και πήγαιναν όλοι μαζί για να ρήξουν την ψήφο τους....!! Όταν όμως ένα συγγενικό πρόσωπο φεύγει η κατάσταση αλλάζει....διαφοροποιείται! Ο θάνατος στην Κρήτη είναι οικογενειακό πένθος ετών...όχι 40 ημερών όπως σε άλλα μέρη. Η απώλεια ένος μέλους της οικογένειας πάντα θα στεναχωρεί και θα δημιουργεί...... μελαγχολικές σκέψεις! 
Σκέψεις, προβλήματα και ερωτήματα.....

Φροντίστε λοιπόν, σας παρακαλώ να ανανεώσετε τις λίστες σας! Ο κόσμος έχει προβλήματα....είναι μελαγχολικός ήδη....δεν χρειάζετε να του δώσετε κι άλλες αφορμές!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου