Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το κουβάρι είχε πολλές «άκριες»..για την σύζυγο του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ ΠαΓΝΗ..

Χθές γράψαμε  ότι  σύζυγος γνωστού αρχι-συνδικαλιστή του ΠαΓΝΗ ενώ ήρθε τελευταία μεταξύ 35 υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακό της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με προφορικές εξετάσεις κατέλαβε την εικοστή θέση και εισήχθη παίρνοντας τη θέση άλλου υποψήφιου!!
Επισημάναμε ότι η συγκεκριμένη κυρία, όχι μόνο είναι διοικητική υπάλληλος, αλλά είναι και διορισμένη στο Δ.Σ. του Βενιζελείου νοσοκομείου, πάντα "αξιοκρατικά" και ότι πήρε τη θέση άλλου άνεργου υποψήφιου αφού το τμήμα παίρνει μόνο 20 άτομα, που θα έψαχνε απεγνωσμένα τις σπουδές για μια καλλίτερη τύχη.

Η κ. Μαρία Περβολαράκη-Τσατσάκη, σύζυγος του γνωστού αρχισυνδικαλιστή Αριστείδη Τσατσάκη, ήρθε 35η στις γραπτές εξετάσεις για την εισαγωγή στο μεταπτυχιακό τμήμα, μεταξύ 35 υποψηφίων.  Περιέργως πώς, "ΠΕΤΥΧΕ" να καταταγεί 20η έπειτα από ... προφορικές εξετάσεις !!

http://mph.med.uoc.gr/announcements/final_results_10.htm
mph.med.uoc.gr
Τελικά αποτελέσματα επιλογής νέων ΜΦ για το ακαδ. έτος 2010-2011
Ξετυλίγοντας λοιπόν το κουβάρι διαπιστώσαμε ότι αυτό είχε πολλές ..«άκριες» !!

 Πρόεδρος λοιπόν στο τμήμα είναι ο κ. Α. Φιλαλήθης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠαΣΟΚ στον Τομέα Υγείας, ενώ κύριο ρόλο στις επιλογές υποψηφίων που γίνεται από επιτροπή για τα μάτια του κόσμου, είναι ο κ. Χ. Λιονής, επίσης μέλος του ΠαΣΟΚ.
Η σύζυγος του τελευταίου μάλιστα υπήρξε υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, είναι Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεκτή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Οθωνα που την επέβαλε ως υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και.....την ανακύρηξε  μόλις   
προχθές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης του ΠΑΣΟΚ κ.Σταύρος Αρναουτάκης!!
Λέτε να είναι όλα τυχαία ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου