Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 22ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ


Στο πένθος έχει βυθιστεί από το Σάββατο όλο το Αρκαλοχώρι μετά την είδηση του άδικου χαμού ενός 22χρονου σε τροχαίο στην Αθήνα και τον σοβαρό τραυματισμό του επιστήθιου φίλου του, ο οποίος δίνει τη δική του κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο φίλοι που μεγάλωσαν μαζί στο Αρκαλοχώρι και ήταν αχώριστοι από την παιδική τους ηλικία σπούδαζαν στην Αθήνα. Ο θάνατος, όμως, έστησε καρτέρι και πήρε βίαια τη ζωή του 22χρονου Κωστή Παπαδάκη του Μιχαήλ στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ ο φίλος του, Μύρων Κατσαπρακάκης του Γεωργίου τραυματίστηκε σοβαρά.

Συγκεκριμένα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη -συνέχεια της Πειραιώς- στο ύψος του Ρέντη, η μηχανή που επέβαιναν οι δύο νέοι ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών Ι.Χ. και συνεθλίβη μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Η καραμπόλα δημιούργησε μια άμορφη μάζα σιδερικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον τόπο του δυστυχήματος, ενώ ο φίλος του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Στο Αρκαλοχώρι φίλοι και συγγενείς λένε ότι υπάρχουν ορισμένα ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του και όλοι ενώνουν τις προσευχές τους ώστε ο νεαρός να βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία. Όπως λένε, ο νέος έχει ακατάσχετη αιμορραγία αλλά δεν έχει προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του και αυτό δίνει το «δικαίωμα» για αισιοδοξία.
Τα χτυπήματα της μοίρας
Η μοίρα έμελλε να χτυπήσει με τον πιο ανηλεή τρόπο την οικογένεια του γνωστού εμπόρου Μιχάλη Παπαδάκη, η οποία έχει βυθιστεί στην οδύνη από την απώλεια του γιου. Τα χτυπήματα της μοίρας αλλεπάλληλα.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι η οικογένεια δοκιμαζόταν το προηγούμενο διάστημα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ένα μέλος της και το οποίο φαινόταν ότι ξεπερνούσε. Η κηδεία του άτυχου 22χρονου πιθανότατα θα γίνει αύριο Τρίτη, καθώς οι συγγενείς του βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα για τις τυπικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου