Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κωστής Χατζηδάκης: Ανεξάρτητη Επιθεώρηση Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα απάντηση στη «μαύρη» και υποδηλωμένη εργασία

Σε σχέση με την Επιθεώρηση Εργασίας, επεσήμανε ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το παλιό ΣΕΠΕ και τους εργαζόμενους σε αυτό

Η δημιουργία της νέας Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με έμφαση στην καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας.

Τρεις γιατροί του ΠΑΓΝΗ πήραν εντέλλεσθε για εφημερίες στο Βενιζέλειο

Ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους στο Λασίθι για την υγεία τους

Τρεις ακτινολόγοι του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου πήραν χθες εντέλλεστε για να κάνουν εφημερίες μέχρι τα τέλη Μαρτίου στο Βενιζέλειο, που βρίσκεται πλέον κοντά στο σημείο «μηδέν», μετά τις νέες παραιτήσεις ακτινολόγων και αναισθησιολόγων.

Η εντολή που δόθηκε είναι μια νέα εξέλιξη ,καθώς ο διοικητής ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιώργος Χαλκιαδάκης διαβεβαίωνε ότι το Βενιζέλειο θα τα έβγαζε πέρα στις εφημερίες με το δικό του προσωπικό, κάτι που, όπως φαίνεται, είναι αδύνατον.

Πλεύρης για Κασσελακη: Πώς πήρε όπλο χωρίς να ορκιστεί;

Αιχμές κατά της ηγεσίας του στρατού άφησε ο Θάνος Πλεύρης. μέσα από ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που έλαβε μέρος στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου σε κεντρικό δρόμο της Θήβας.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι

Άγνωστος ο αριθμός αγνοουμένων από την κατάρρευση της γέφυρας

Την έριξε... πλοίο στη Βαλτιμόρη

Για «μαζικές απώλειες» από την κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη, μετά την πρόσκρουση πλοίου, κάνουν λόγο οι αρχές της πόλης.

Σύμφωνα με τις μέχρι χθες πληροφορίες δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα νερά του ποταμού Πατάπσκο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τιτάνια επιχείρηση διάσωσης

Παραλίγο να τους... κάψει ο μπακαλιάρος

Το έθιμο του τηγανιτού μπακαλιάρου ανήμερα της 25ης Μαρτίου λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε δύο ηλικιωμένους, στο σπίτι των οποίων εκδηλώθηκε πυρκαγιά από ξεχασμένο τηγάνι. 
Το περιστατικό συνέβη στην Καληδονία Κισσάμου, με τον 85χρο νο και την 79χρονη σύζυγό του να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε η κουζίνα της δίχωρης μονοκατοικίας.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Tα άστρα για σας σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι απαιτήσεις στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να αντεπεξέλθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μη γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

∆Ι∆ΥΜΟΙ

Αλλάζει ο ΦΠΑ από 1η Ιανουαρίου 2025

Τι προβλέπει η οδηγία της ΕΕ

Οι βασικές αλλαγές στον ΦΠΑ που επιφέρει η οδηγία της ΕΕ και τις οποίες θα πρέπει να ενσωματώσουν τα κράτη μέλη στις εθνικές τους νομοθεσίες προβλέπουν πως:

O ορισμός των «μικρών» επιχειρήσεων θα καλύπτει όλες τις επιχειρήσεις των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών της Ένωσης στην ενιαία αγορά δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Επιτρέπει στα κράτη-μέλη να

Ρωσία: Aγρια βασανιστήρια στους συλληφθέντες για το μακελειό στη Μόσχα με ηλεκτροσόκ και κόψιμο αυτιών

Την ώρα που η Ρωσία μετράει τις πληγές της με τουλάχιστον 137 νεκρούς, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν σκληρές εικόνες από τη σύλληψή τους. Σε μια φωτογραφία, ένας από τους συλληφθέντες απεικονίζεται πεσμένος στο πάτωμα γυμναστηρίου με το παντελόνι κατεβασμένο στους αστραγάλους του και μια μπαταρία συνδεδεμένη με τα γεννητικά του όργανα.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Τον σακάτεψαν στο ξύλο με σιδερογροθιές..στην παραλιακή Ηρακλείου

Με μεγάλη προσοχή εξετάζουν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό που φέρεται να δέχθηκε ένας 18χρονος, στην παραλιακή λεωφόρο, από άγνωστα άτομα.

O νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομειο ενώ την Δευτέρα

Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ σε “συμμάχους” ( Ελλάδα) του Κιέβου:«Δώστε μας τους καταραμένους Patriot»

Μας απειλεί κιόλας; 

Μας ζητάει τα ρέστα η κυβέρνηση Ζελένσκυ-Γιατί δεν απευθύνεται στην Άγκυρα και στον φίλο Ερντογαν για τους S-400; Ο Κουλέμπα παραδέχεται ότι αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα σπάσει το μέτωπο και οι Ρώσοι δεν θα σταματήσουν πουθενά

Προκλητικός και αθυρόστομος ήταν για μια ακόμη φορά ο Ουκρανός ΥΠΕΞ Ντμίτρο Κουλέμπα προς τους συμμάχους του Κιέβου ( μέσα σε αυτούς και η Ελλάδα), λέγοντας γενικά: «δώστε μας τους καταραμένους Patriot».

Κρήτη: Στην κυκλοφορία την Τετάρτη ο νέος δρόμος που συνδέει τον ΒΟΑΚ με τα Χανιά

Δίνεται στην κυκλοφορία αύριο, Τετάρτη 27/03/2024, ο νέος δρόμος των Μουρνιών στα Χανιά που συνδέει τον ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων. Πρόκειται για έργο το οποίο είχε προβληματίσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και τις δημοτικές αρχές, δεδομένου των χρόνιων καθυστερήσεων που είχαν παρουσιασθεί, λόγω τεχνικών κι άλλων προβλημάτων που αφορούσαν σε απαλλοτριώσεις, ελλείψεις μελετών και αλλαγή εργολάβου εκτέλεσης του έργου.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. κάνει γνωστό, ότι ο νέος δρόμος των Μουρνιών που θα είναι η κύρια είσοδος για την πόλη των Χανίων, θα ανοίξει αύριο στις 12:00 το μεσημέρι, για να δοθεί στην κυκλοφορία.

Καθαρίστρια εντόπισε εκρηκτικό μηχανισμό σε σχολείο..στο Ρέθυμνο

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με σχολείο του Περάματος στο Ρέθυμνο καθώς εντοπίστηκε… εκρηκτικός μηχανισμός!

Σύμφωνα με πληροφορίες η καθαρίστρια του σχολείου βρήκε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ενημέρωσε το διευθυντή του σχολείου κι εκείνος με τη σειρά του την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Ρέθυμνο έφτασε πυροτεχνουργός αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος από το Ηράκλειο, ενώ όπως έλεγαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ από το Ρέθυμνο, περίμεναν για πιο γρήγορα

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Σφοδρή σύγκρουση μηχανών στον ΒΟΑΚ - Η μια τυλίχτηκε στις φλόγες

Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο

Στο εφημερεύον νοσοκομείο οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου δύο οδηγοί μηχανών, τα οχήματα των οποίων συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η σύγκρουση - στο ύψος των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, ήταν τόσο σφοδρή, που η μια μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες, και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την κατάσβεση της φωτιάς. 

Χανιά: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι - Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος άνδρας

Όλα συνέβησαν σε σπίτι στην Καληδονία Κισσάμου Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανιών μετά από φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν σε σπίτι στην Καληδονία Κισσάμου, όπου και ξεκίνησε η φωτιά όσο βρισκόταν μέσα ένας 85χρονος άνδρας

Πούτιν για τρομοκρατική επίθεση: Ξέρουμε ποιος τη διέπραξε, ενδιαφερόμαστε για το ποιος την διέταξε

Νέο μήνυμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει...μέχρι το Κίεβο 

Νέα επίσημη παρέμβαση σημειώθηκε σήμερα από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την οποία υποστήριξε ότι η Ρωσία γνωρίζει ποιος διέπραξε την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus, αλλά ενδιαφέρεται για το ποιος την διέταξε.

Σήκωσε ψηλά την Ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία..η Αρτεμις Βασιλακη

Μεγάλη υπερηφάνεια με τα κατορθωματα της μας γεμισε η νεαρή κολυμβήτρια του Τριτωνα Ηρακλείου, Αρτεμις Βασιλακη, η οποία ανήκει στην Εθνική Ελλαδος.

Η 18-χρονη πρωταθλήτρια συμμετείχε στην διεθνή κολυμβητική συναντηση "5th Edirne Cup", η οποία έλαβε χώρα στην Αδριανούπολη της γείτονος Τουρκίας το τελευταιο τριημερο. Η Βασιλακη κατάφερε να ανεβει στο πιο ψηλό σκαλι του βαθρου και στα τρία αγωνίσματα της,υψώνοντας την Ελληνική σημαια μέσα στο κατάμεστο τουρκικο κολυμβητηριο. Συνολικα κατέκτησε 6 χρυσα μετάλλια, 2 για κάθε αγώνισμα με αποκορύφωμα το Πανελληνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 1500μ.ελευθερο, σε δυο κατηγορίες μάλιστα: Νεανιδων και Νέων γυναικών.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο απογειώθηκε στην παραλιακή και «καρφώθηκε» σε γυμναστήριο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς το Παγκρήτιο Στάδιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στον τοίχο γυμναστηρίου.

Τύχη-βουνό είχε ο 25χρονος οδηγός ο οποίος βγήκε από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες χωρίς να έχει τραυματιστεί, ενώ

Βαρύ πένθος στο Μαλεβίζι: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Άσπρης

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η ξαφνική απώλεια του 35χρονου Γιάννη Άσπρη αντιπροέδρου του τοπικού Συμβουλίου Γαζίου

Μεγάλο πένθος στο Μαλεβίζι και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 35χρονου Γιάννη Άσπρη, αντιπροέδρου του τοπικού Συμβουλίου Γαζίου,

Η ξαφνική του απώλεια αφήνει ένα κενό σε ολόκληρο το Μαλεβίζι βυθίζοντας στην θλίψη τους οικείους του . Ο Γιάννης Άσπρης ήταν γνωστός για την προσωπικότητά του, το χαμόγελο του αλλά και την αφοσίωσή του στον τόπο του.

Στο φουλ οι γαλάζιες μηχανές για το συνέδριο της ΝΔ – Παρόντες Καραμανλής, Σαμαράς

Και οι δύο μπορεί να μην πήγαν στο μοναδικό προσυνέδριο που έκανε το κόμμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσίαζαν από ένα Συνέδριο

Στο φουλ δουλεύουν οι «γαλάζιες» μηχανές για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί για συμβολικούς λόγους στο Ζάππειο, από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: Ποια είναι η ISIS Κορασάν που προκάλεσε το αιματοκύλισμα

H ISIS Κορασάν δημιουργήθηκε πριν απο δέκα χρόνια και το όνομα της οργάνωσης αποτελεί έναν γεωγραφικό προσδιορισμό.

Eμφανίστηκε στο ανατολικό Αφγανιστάν και στελεχώθηκε από 4-6 χιλιάδες πρώην μαχητές της αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν.

Μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία το 2019, όσοι απέμειναν κρύφτηκαν στη Συρία, το Ιράκ και άλλες περιοχές. Μεταξύ τους και τα μέλη της ISIS – K, δηλαδή Κορασάν.