Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Διέψευσε τον Σημίτη..ο Ρουσόπουλος

Διαψεύδει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος όσα υποστηρίζει ο Κώστας Σημίτης αναφορικά με συνάντησή του με τον Κώστα Καραμανλή και τον Πέτρο Μολυβιάτη, κατά την οποία τον ενημέρωσαν ότι δεν θα ακολουθήσουν τη γραμμή του στα ελληνοτουρκικά.

Μιλώντας στο Action24 ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος υπήρξε το «δεξί χέρι» του Κώστα Καραμανλή, κληθείς να σχολιάσει τα όσα γράφει ο κ. Σημίτης στο βιβλίο του για το Ελσίνκι, δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ψεύδεται.

«Σας λέω ευθέως ότι ο κ. Σημίτης ψεύδεται. Ψεύδεται και θα σας το αποδείξω αμέσως. Γράφει ότι κάλεσε μετά τις εκλογές τον κ. Καραμανλή με τον κ. Μολυβιάτη. Κατ’ αρχάς, μετά τις εκλογές ο εκλεγμένος πρωθυπουργός δεν χρειάζεται πρόσκληση από τον απερχόμενο. Δεύτερον, δεν έγινε ποτέ αυτή η συνάντηση την οποία λέει ο κ. Σημίτης και στηρίζει όλη του τη φιλοσοφία. Τρίτον, ο Κώστας Καραμανλής ως μόλις ορκισθείς πρωθυπουργός και η ταπεινότητά μου, ορκισθείσα αμέσως μετά στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη περάσαμε τον δρόμο απέναντι και πήγαμε από το Προεδρικό Μέγαρο στο πρωθυπουργικό γραφείο, στον κύριο Σημίτη».

Συνεχίζοντας, ο κ. Ρουσόπουλος υποστηρίζει ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν ήταν παρών ο κ. Μολυβιάτης, παρά μόνον ο ίδιος και ο αείμνηστος Νίκος Θέμελης, συνεργάτης τότε του Κώστα Σημίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου