Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: «Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος» - Τι είπε για Αυγενάκη

Το ξέκοψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση σχετική με την ενδεχόμενη αλλαγή εκλογικού νόμου είπε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση. «Δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή εκλογικού νόμου, ο κύριος Γεωργιάδης εξέφρασε την πάγια, διαχρονική του θέση και δεν προέβη ούτε σε ανακοίνωση ούτε σε κάποια πρόταση».

Αναφέρθηκε όμως και σε Καραμανλή - Σαμαρά. «Οι πρώην πρωθυπουργοί είναι δύο άνθρωποι που έχουν ηγηθεί της παράταξης και κατείχαν το κορυφαίο αξίωμα, έχουν δικαίωμα να λένε ό,τι θέλουν», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει πιστή στις αξίες της, προχωρά μπροστά ανταποκρινόμενη στα καυτά προβλήματα των πολιτών για την καθημερινότητά τους και αυτό κάνουμε κάθε μέρα».

Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά της ΝΔ και το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη ΝΔ του Λευτέρη Αυγενάκη, απάντησε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση, ενώ χαρακτήρισε συνήθη πρακτική για τη ΝΔ τις επαφές υπουργών και βουλευτών. «Δεν υπάρχει δράκος στο παραμύθι που να λέει ότι οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ είναι διαφορετικό. Μία είναι η ΝΔ, προχωράει μπροστά, ακούγονται απόψεις, αλλά στόχο έχει να προχωρήσει το πρόγραμμά της», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου