Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Με αποστάσεις και χωρίς μουσική ανοίγουν από το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες

Οριστικά την 1η Ιουνίου ανοίγουν  η εστίαση και οι καφετέριες
Με μοιρογνωμόνιο και μεζούρα, αντηλιακό, καπέλο και κουβαδάκια, για τους οικογενειάρχες, θα γίνει η πρώτη συντονισμένη εξόρμηση του κόσμου στις οργανωμένες παραλίες που θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους λουόμενους από το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαΐου .
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε χθες το πολυπόθητο “πράσινο” φως για να λειτουργήσουν, με αυστηρούς, όμως, όρους και κανόνες, οι..
515 οργανωμένες παραλίες, περίκλειστες ή μη, της χώρας. Το θερμόμετρο που “χτυπάει” κόκκινο και η εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων έπαιξαν θετικό ρόλο στο να ξεκινήσουν, και οργανωμένα,τα μπάνια του λαού.
Μεταξύ άλλων, είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκομένων, ο μέγιστος αριθμός λουομένων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ., ενώ η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
Παράλληλα,”κλείδωσε” η 1η Ιουνίου για την εστίαση και την επαναλειτουργία των καφετεριών, όπως είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου