Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώνεται σήμερα η διημερη περιοδεία του Μητσοτακη στην Κρητη

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΝΟΔΕ
Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ στις Αρχανες πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ΝΔ με την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριακου Μητσοτακη.

Το δυναμικό "παρών" έδωσαν φίλοι της ΝΔ από όλο τον νομό Ηρακλείου και στελέχη του κόμματος από όλη την Κρήτη που συνόδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης λίγο μετά τις 19.30 όπου τον υποδέχτηκαν θερμά με χειροκροτήματα.

Ιδιαίτερο νόημα και συμβολισμό έδωσε στην εκδήλωση και η παρουσία στο πλάι του Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη του επικεφαλής των ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιαννη του τομεάρχη ναυτιλίας και πρωην προέδρου Γιάννη Πλακιωτακη , του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου & βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιαννη, του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας & βουλευτή Καρδίτσας Κωστα Τσιάρα, του Γραμματέα της πολιτικης επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη , πρωην βουλευτών και πολιτευτών του κόμματος απο ολη την Κρήτη .

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του εξαπελυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, τώρα, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό 'ψεύτη παντού"!

Είπε ακόμη, ότι η ΝΔ θα δώσει μάχη, την επόμενη εβδομάδα, στη Βουλή, κατά της Συμφωνίας και όπως είπε, όλα τα κόμματα θα αναλάβουν τις ευθύνες τους...

"Η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μειοψηφίας. Επικίνδυνοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επικίνδυνοι, δεν σέβονται τους δημοκρατικούς κανόνες. Ψεύτης σε όλα του ο Τσιπρας. Η χώρα δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, με ένα τόσο μεγάλο τοξικό κλίμα. Όσο συντομότερα γίνουν και εκλογές, τόσο το καλύτερο για τον τόπο μας. Για αυτό, εκλογές τώρα για να ξαναδώσουμε χαμόγελο, αισιοδοξία και καθαρές λύσεις"

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πιο αναλυτικά, είπε: "Μεγάλη εθνική υποχώρηση, την υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με το στυλό του κ. Καμμένου. Ξυπνά τον εθνικισμό, ενισχύει τον αλυτρωτισμό, δεν κλείνουν οι παλιές πληγές".

Για την οικονομία, είπε πως "Το νέο Σύνταγμα των Σκοπίων αναγράφει τον Μακεδονικό λαό. Καταψηφίζουμε λοιπόν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Μακεδονική γη είναι ποτισμένη με αίμα κρητικό. Ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε στη Μακεδονία. Δεν μπορώ να βαδίσω σε άλλο δρόμο από αυτόν της Κρήτης και των μεγάλων αγώνων", είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε αναφορά και στον ΒΟΑΚ τονίζοντας ότι "Μετά τον μουσαμά για το μετρό της Θεσσαλονίκης, να περιμένετε μουσαμά και για τον ΒΟΑΚ"...

Έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει για την Κρήτη, αναφέρθηκε στον ΒΟΑΚ, το αεροδρόμιο Καστελίου και όλα τα μεγάλα έργα στο νησί ενώ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη...τον οποίο είπε ότι στηρίζει δυνατά.

"Παίρνουμε το ρίσκο της ανανέωσης με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Θα έχει τη στήριξή μας και όλα θα πάνε καλά" είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος ΜΗτσοτάκης συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη και επισκέφθηκε το πρωί την Αγία Βαρβάρα όπου ενημερώθηκε από το Διευθυντή του ΟΑΚ Γιώργο Αγαπάκη για την εξέλιξη του έργου της Μεσαράς. "Εύχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω εδώ να είναι ολοκληρωμένο το έργο", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνέχεια Ο πρόεδρος της ΝΔ αφου σταμάτησε  για λίγο στους Αγίους Δέκα επισκέφτηκε  την Γεωργική Σχολή Μεσαράς όπου τον υποδέχτηκε η Θεανώ Βρέντζου.
Επομενος σταθμός της περιοδείας η Μοίρες οπου σε σύντομη ομιλία του εξω από τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Φαιστού τόνισε οτι "θα κληθούμε να δώσουμε μεγάλες μάχες για να ξανασταθουμε με περηφάνια στα πόδια μας" και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, που κάνει πράξη το όραμα του για ανανέωση.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30 μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00 μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30 μ.μ. και τα Ανώγεια του νομού Ρεθύμνου στις 8:30 μ.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου