Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Εγκαταλελειμμένοι ναυτικοί ένα μήνα ανοιχτά της Κρήτης καλούν σε βοήθεια

τους τελειώνουν οι προμήθειες και το νερό
Τα μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου St Elias, το οποίο διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά, υποστηρίζουν ότι τους τελειώνει πλέον το φαγητό και το νερό καθώς το πλοίο είναι αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της Κρήτης τις τελευταίες 4 εβδομάδες.


Μιλώντας στο Greek Reporter, το μέλος του πληρώματος Stanislav Mukhin, είπε ότι το φορτηγό πλοίο εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές του και τα 20 μέλη πληρώματος, όλοι Ουκρανοί δεν έχουν πληρωθεί εδώ και τρεις μήνες.

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο ανοιχτά των Καλών Λιμένων στα νότια του Ηρακλείου.

"Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι από την αδιαφορία που δείχνει η διαχειρίστρια εταιρεία", δήλωσε ο Mukhin. "Έχουμε ξεμείνει από χρήματα και οι λίγες προμήθειες που έχουν απομείνει στο πλοίο σαπίζουν. Οι ναυτικοί χάνουν βάρος εξαιτίας της έλλειψης φαγητού».
Πρόσθεσε επίσης ότι μια ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι το πλοίο ξεμένει πλέον από νερό και καύσιμα. "Δεν υπάρχει καύσιμο για τη γεννήτρια μας. Θα διαρκέσει ίσως άλλες δύο ημέρες και χωρίς ηλεκτρισμό, το πλοίο θα είναι εκτός ελέγχου ", ισχυρίστηκε ο Mukhin. 

Επίσης, πρόσθεσε ότι μια ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι το πλοίο ξεμένει πλέον από νερό και καύσιμα. "Δεν υπάρχει καύσιμο για τη γεννήτρια μας. Θα διαρκέσει ίσως άλλες δύο ημέρες και χωρίς ηλεκτρισμό, το πλοίο θα είναι εκτός ελέγχου ", ισχυρίστηκε ο Mukhin. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου