Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Λαμπρινός: "Θα είμαι και πάλι υποψήφιος" συνέντευξη του Δημάρχου Ηρακλέιου στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm:


Την πρόθεση του κατέβει και πάλι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επανέλαβε μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Βασίλη Σπυριδάκη, ο δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται «αν το επιτρέψει η υγεία του» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λαμπρινός  έθεσε μια προϋπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι «είναι τιμητικό να σε στηρίζει ένα κόμμα κι επιδιώκουμε τη στήριξη όλων των κομμάτων, των κινημάτων και των συλλογικοτήτων με μια προϋπόθεση. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Και αυτό το χαρακτηριστικό της παράταξης μας στην ανεξαρτησία δεν είναι διαπραγματεύσιμο».

Στην ερώτηση για την κριτική που δέχεται από τη ΝΔ, αν και σε αντιδημαρχίες και σε θέσεις κλειδιά του δήμου βρίσκονται στελέχη της, ο κ. Λαμπρινός  έστειλε τα μηνύματα  του τονίζοντας με έμφαση ότι «γι αυτό πρέπει να ερωτηθούν εκείνοι που αποτελούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ στο Ηράκλειο».

«Προσωπικά έχω δηλώσει, συνέχισε ο δήμαρχος Ηρακλείου, ότι δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε η παράταξη μου. Οι προσωπικές μου φιλίες δεν αφορούν κανέναν. Η παράταξη μου δεν έχει πρόβλημα ούτε με τη ΝΔ, ούτε με τα άλλα κόμματα. Ακούμε τους πάντες και την κριτική τους αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Επομένως δεν έχω τίποτα ούτε με τον κ. Αυγενάκη, ούτε με άλλους ούτε με τη ΝΔ».

Στη συνέντευξη του ο δήμαρχος Ηρακλείου αρνήθηκε ότι υπάρχουν φιλοδοξίες ανάμεσα στα μέλη της δημοτικής  του ομάδας και διέψευσε όσα γράφονται για προσωπικές πολιτικές και τακτικές.

Παράλληλα ο κ. Λαμπρινός αναφερόμενος στα έργα που εκτελούνται στο κέντρο του Ηρακλείου τόνισε ότι η ποιότητα τους θα κριθεί από τη χρήση τους ενώ δήλωσε θυμωμένος με την «αλλαγή της μελέτης στη λεωφόρο Δικαιοσύνης για να γλυτώσουμε 50 δέντρα, που διαφορετικά θα κοβόταν».

«Κανείς δεν είχε το θάρρος, είπε με έμφαση, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να πει κόψτε τα δέντρα για να μην αλλάξει η μελέτη».

Τέλος ο δήμαρχος Ηρακλείου υπεραμύνθηκε στις αποφάσεις του δήμου για το μεγάλο ύψος των τελών στους κοινόχρηστους χώρου καθώς όπως είπε από την αρχή της θητείας του μέχρι σήμερα έχουν μειωθεί κατά 30% ενώ έρχεται και άλλη μείωση η οποία θα φτάσει το 10%.

Παράλληλα για το θέμα των τεντών δήλωσε αποφασισμένος να μην συνεχιστεί η ασυδοσία από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  και ανακοίνωσε ότι έρχεται μελέτη για το ενιαίο των προσόψεων στα καταστήματα.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου