Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στο Εφετείο οι ληστές του Creta Maris

Για τις 7 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στη διάπραξη μιας σειράς ληστειών με αποκορύφωμα εκείνη στο ξενοδοχείο Creta Maris, τον Ιούνιο του 2015. Το βράδυ εκείνο έμελλε να είναι μοιραίο για τη δράση των ληστών.
Κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο εγκλωβίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολούθησε καταιγισμός πυρών με δεκάδες τουρίστες και Έλληνες συνέδρους να τρέχουν πανικόβλητοι να προστατευθούν. Η επιχείρηση- θρίλερ τερματίστηκε με την εξουδετέρωση των τριών ληστών, οι οποίοι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος.
Αν και οι κατηγορούμενοι ήταν τρεις, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης κάθισαν μόνο οι δύο, ένας 36χρονος Αρμένιος και ένας 32χρονος από το Φόδελε. Η ποινική διαδικασία για τον τρίτο, έναν 32χρονο Ζωνιανό, έχει ανασταλεί καθώς παραμένει σε κώμα μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι.
Το δικαστήριο τούς έκρινε ομόφωνα ένοχους σχεδόν για όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Στον 36χρονο Αρμένιο επιβλήθηκε κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 104 ετών και 18 μηνών, ενώ ο 32χρονος Κρητικός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 89 ετών και πέντε μηνών. Και για τους δύο η εκτιτέα ποινή είναι τα 25 έτη, ενώ αμφότεροι προσδοκούν να έχουν καλύτερη ποινική αντιμετώπιση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Ο Κρητικός αποδέχεται μόνο την εμπλοκή του στην ένοπλη ληστεία του Creta Maris, ενώ ο Αρμένιος παραδέχτηκε την εμπλοκή του σε δύο ακόμα ληστείες και σε μία απόπειρα.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου