Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Τρεις τραυματίες μετά από τροχαίο..στην Ιεράπετρα..

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας μεταφέρθηκαν τρεις γυναίκες, οι οποίες ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από την πόλη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι τρεις, όλες τους αλλοδαπές, επέβαιναν στο ίδιο ΙΧ αυτοκίνητο. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες η οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από την πορεία του, μπήκε σε καλλιεργήσιμη έκταση με μεγάλη ταχύτητα και ακινητοποιήθηκε πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο.


Από τη σφοδρή σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του η μία εξ αυτών και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απομακρυνθεί η τραυματισμένη γυναίκα από τα συντρίμμια και να δεχθεί ιατρική φροντίδα. Στον τόπο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της Τροχαίας που διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Το ευτύχημα είναι ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία. Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου