Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης καλωσορίζει στην Κρήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη

"Ο Κων/νος Μητσοτάκης υπήρξε πάνω από όλα, Κρητικός"

«Καλωσορίζουμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην πατρίδα του την Κρήτη. Με τη συνεχή του παρουσία στο Νησί μας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Κρήτης και την αγωνία του για την επίλυσή τους.
Αλλά η επίσκεψή αυτή έχει και έντονο το προσωπικό συναίσθημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την τελετή ονοματοδοσίας της δυτικής περιμετρικής οδού (από το Παγκρήτιο στάδιο προς την Αμμουδάρα) σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» μετά από απόφαση του Δήμου Μαλεβιζίου.


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και το Δημοτικό του Συμβούλιο για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία τιμής και μνήμης της προσφοράς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη και στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε πάνω από όλα Κρητικός. Αλλά και μία εμβληματική πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε με την πορεία του, από όλες τις υψηλές θέσεις ευθύνης που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός, ανεξίτηλα το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Οι, εδώ και καιρό, ανειλημμένες υποχρεώσεις μου σε αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να είμαι κοντά σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου