Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Παραλίγο να σκοτώσει ένα 13χρονο..το παιχνίδι αναπνοής !

Σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του διέτρεξε ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από «παιχνίδι αναπνοής» που έπαιζε με φίλους του, όπως εξετάζεται.
Ο μικρός Μανόλης, όπως είναι το όνομά του, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες με φίλους του, έχοντας βάλει στοίχημα ποιος θα κρατήσει περισσότερη ώρα την αναπνοή του.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι ο ανήλικος παίζοντας έσφιξε εκείνος ή κάποιος από την παρέα του το λαιμό του, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην αυλή δημοτικού σχολείου της πόλης. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι μια γυναίκα που περνούσε έξω από το σχολείο είδε το παιδί λιπόθυμο κι ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 13χρονο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπασαν το λουκέτο του σχολείου για να προσεγγίσουν και να κάνουν αυτοψία στον χώρο. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο ανήλικος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά ούτε είχε κάνει χρήση κάποιας απαγορευμένης ουσίας, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου