Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Πρωτόκολλα κατεδάφισης στα καταστήματα που καταλαμβάνουν παράνομα κοινόχρηστους χώρους

Πρωτόκολλα κατεδάφισης προωθεί η Πολεοδομία του Δήμου Ηρακλείου σε καταστήματα που καταλαμβάνουν παράνομα κοινόχρηστους χώρους της πόλης και τους έχουν μετατρέψει σαν προέκταση του στεγασμένου χώρου των καταστημάτων τους, τοποθετώντας αυθαίρετες κατασκευές σκιαδίων. 

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να φύγουν τα πρώτα διοικητικά έγγραφα τα οποία σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για να μπουν μπουλντόζες στο κέντρο της πόλης και να προχωρήσει η απομάκρυνση των παράνομων κατασκευών.
Τα πρωτόκολλα κατεδάφισης θα μοιραστούν στους καταστηματάρχες που είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) με σκοπό να μπλοκάρουν τη διαδικασία κατεδάφισης των παράνομων κατασκευών τους που είχαν καταγραφεί από κλιμάκιο της Πολεοδομίας. Ωστόσο το ΣΥΠΟΘΑ με απόφασή του απέρριψε τις οκτώ πρώτες προσφυγές που κατατέθηκαν από καταστηματάρχες που επιχείρησαν να παρατείνουν την παράνομη κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Έτσι, αφού η Πολεοδομία παρέλαβε και επισήμως την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ, προχώρησε στην έκδοση πρωτόκολλου κατεδάφισης, με σκοπό να ξηλωθούν οι παράνομες κατασκευές των καφετεριών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου