Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ζητούν έρευνα για την αυτοκτονία του στρατιώτη στη νήσο Ρω

Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια αφήνει η πλευρά της οικογένειας του 22χρονου στρατιώτη από το Ηράκλειο, ο οποίος το πρωΐ της Τετάρτης αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο, στο φυλάκιο της Ρω στο Καστελόριζο.
Ο στρατιώτης αυτοκτόνησε λίγο πριν τελειώσει η υπηρεσία του σκοπού που πραγματοποιούσε, περίπου στις 8:40 το πρωΐ, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένειά του προσέφυγε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες και ότι έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Μάλιστα η οικογένεια υπέβαλε το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία, η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Ο 22χρονος είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες. 

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου