Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ξεκινησε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Κνωσό

Ξεκινησε χθες η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. 
Τα μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί από τις 20 Μαΐου και έχει γίνει και η εκπαίδευση του προσωπικού ενώ τη Δευτέρα στα ταμεία του αρχαιολογικού χώρου θα δίδεται στους επισκέπτες ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και το συμβατικό, για παν ενδεχόμενο.
Η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου περιλαμβάνει:


Σύστημα e-ticketing που καλύπτει κεντρικά την έκδοση εισιτηρίων από πολλαπλά κανάλια πώλησης, καθώς και την λειτουργία των εκδοτηρίων εισιτηρίων.
Σύστημα access control που καλύπτει τις ανάγκες ελέγχου πρόσβασης στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους και αποτελείται από τουρνικέ και φορητές συσκευές επικύρωσης.
Με καθυστέρηση όμως θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, καθώς χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες, μέχρι να καταλήξουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού για το που θα τοποθετηθούν τα ακυρωτικά μηχανήματα. Τελικά τοποθετήθηκαν στον αίθριο χώρο του Μουσείου εκεί όπου βρίσκεται το εκδοτήριο των εισιτηρίων. 

Σημειώνεται ότι αυτό το μέτρο θα μειώσει τις ουρές αναμονής στα εκδοτήρια ενώ θα ικανοποιήσει και πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι ζητούν ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου