Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Eurogroup: Στα δυο η δόση των 2,8 δισ. ευρώ

Την έγκριση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ μέχρι και το τέλος του μήνα αποφάσισε πριν από λίγο το Eurogroup για την Ελλάδα αφού εξέτασε την εκθέσεις της Commission αλλά και την εισήγηση της ομάδας Εργασίας της Ευρωζώνης.

Τα 1,1 δισ. ευρώ ευρώ θα δοθούν άμεσα μετά την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης των 15 προαπαιτούμενων που αφορούσαν τις αποκρατικοποιήσεις τις τράπεζες το ασφαλιστικό και τις ανεξάρτητες αρχές .
Τα 1,7 δισ. ευρώ για την συνέχιση του προγράμματος της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου θα εκταμιευτούν κοντά στο τέλος του μήνα μόλις το υπουργείο οικονομικών μπορεί να παρουσιάσει στοιχεία με τα οποία να αποδεικνύει ότι τα 1,8 δισ. ευρώ που δόθηκαν τον Ιούνιο έχει καταλήξει σε ιδιώτες.
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Γκερούν Ντάισελμπλουμ μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο .

Οι δύο δόσεις μπορούν να εκταμιευτούν ταυτόχρονα σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΕΜΣ κ. Κλάους Ρέγκλινγκ μπορούν να εκταμιευτούν μαζί αν η ελληνική πλευρά έχει έτοιμα εγκαίρως τα στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου