Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σταδιακά από την Δευτέρα

Πυκνή συννεφιά με βροχές στη Βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου, στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.
Παράλληλα, αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονίας από 6 έως 17 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 10 έως 19, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 21 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και πιθανόν τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση μετά το μεσημέρι σε ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πυκνές νεφώσεις με κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι τοπικά σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 19 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς.

http://www.meteo.gr/meteoplus/index.cfm

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου