Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Την σημερινή Δημοτική Αρχή την στήριξε και τη στηρίζει η ΝΔ και τα τοπικά στελέχη της.

Αιχμηρή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για δημοσιεύματα το τοπικού ειδησεογραφικού site CRETALIVE..


Αξιότιμοι κύριοι,
Διαβάζουμε με συχνότητα να ασχολείστε το τελευταίο διάστημα με "κόντρες" μεταξύ του Γραμματέα του κόμματος μας και Βουλευτή Ηρακλείου, της ΝΟΔΕ και άλλων στελεχών του κόμματός μας, με τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ή βάση παλαιότερων δημοσιευμάτων σας "κόντρες" μεταξύ κομματικών μας στελεχών και μελών της Δημοτικής Αρχής.

Ξεκαθαρίζουμε μια κι έξω: H ΝΟΔΕ Ηρακλείου και όλοι εμείς, στηρίζουμε το ρόλο και την παρουσία όλων των αιρετών μελών του κόμματός μας σε κάθε όργανο του νομού, λειτουργούμε με αντικειμενικότητα, με πειθαρχία και πάντα με "ανοιχτές πόρτες".
Ίσως κάποιοι, σίγουρα όμως όχι στελέχη μας, νιώθουν άβολα με τη δημόσια κριτική. Τους προτείνουμε να μην "δημιουργούν φαντάσματα" για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους.
Είναι γεγονός, ότι τον τελευταίο λόγο στα θέματα του Δήμου Ηρακλείου τον έχει ο Δήμαρχος κος Β. Λαμπρινός και είναι επίσης γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι την σημερινή Δημοτική Αρχή την στήριξε και τη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και τα τοπικά στελέχη της.

Είναι καιρός να πάρει πρωτοβουλίες ο Δήμαρχος κος Β. Λαμπρινός, βάζοντας τέρμα στην εσωστρέφεια και παροτρύνοντας όλους, κυρίως τους κοντινούς του συνεργάτες, να ασχοληθούν με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών, και όχι με κουτσομπολιά και την δημιουργία "εχθρών" και "αντιπάλων".


Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου απαιτηθεί για το κοινό καλό αλλά και για να θυμίζουμε σε όλους ότι το κόμμα έχει όργανα και κανόνες λειτουργίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου