Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Γεμίζουν σταδιακά τα ράφια του Μαρινόπουλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση επιστροφής του Μαρινόπουλου στην ομαλότητα. Μετά την πληρωμή των εργαζομένων, οι προμηθευτές άρχισαν και εκείνοι να πληρώνονται, προκειμένου να αποκατασταθεί σταδιακά η τροφοδοσία των καταστημάτων και να γεμίσουν τα ράφια.


Όπως αναφέρει η «Ημερησία», έχει ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός σε περίπου 50 με 80 σημεία. Δεν είναι εξάλλου λίγοι οι προμηθευτές που δηλώνουν έτοιμοι να αποδεχθούν «κούρεμα» 50% στις απαιτήσεις τους, όπως προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης υπό τον Σκλαβενίτη.

Ο έγκαιρος ανεφοδιασμός είναι κρίσιμος, καθώς από αυτόν θα εξαρτηθεί και το μεγάλο στοίχημα του επενδυτή που είναι η ανάκτηση του μεριδίου στην αγορά.

Οι πωλήσεις του Μαρινόπουλου δεν ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, όταν στο τέλος του 2015 έφταναν το 1,5 δισ. ευρώ.

Αν και ακόμη δεν έχει αποσταλεί επίσημη ενημέρωση, της όλης προσπάθειας να πεισθούν οι προμηθευτές ηγείται ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης, ο οποίος εργάζεται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση. Να σημειωθεί πως η συναίνεση του 60% των πιστωτών θεωρείται απαραίτητη για να ανάψει το δικαστήριο το «πράσινο» φως που έχει προγραμματισθεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, ώστε να υπαχθεί η εταιρεία στις ευνοϊκές διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα και να ενεργοποιηθει στο σχέδιο διάσωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου