Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ντροπή σου Στέφανε Μάνο

Ο Στέφανος Μάνος… το τερμάτισε: “Να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τον Γεωργίου”! (της ΕΛΣΤΑΤ)
Μετά τον Θόδωρο Σκυλακάκη, τη Μιράντα Ξαφά και άλλους “φιλελεύθερους”, που βρίσκονται… στα κάγκελα για τη δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του Ανδρέα Γεωργίου για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, με την αλλοίωση του ελλείμματος του 2009, που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, ο Στέφανος Μάνος πήρε τη σκυτάλη της υπεράσπισης Γεωργίου.

Στη γραμμή του σημιτικού και παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, αλλά και μέρους της Νέας Δημοκρατίας με προσωπική εμπάθεια κατά του Κώστα Καραμανλή, ο Στέφανος Μάνος, που το 2004 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
“Διώκεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για “ψευδή βεβαίωση” του δημοσίου ελλείμματος του 2009. Τη δίωξη ασκεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Θα μπορούσα να κατανοήσω δίωξη το 2010. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βασισμένη σε αντίθετες εκτιμήσεις. Αλλά από το 2009 μέχρι σημερα έχουν περάσει 7 χρόνια. Αν το έλλειμμα ήταν μικρότερο κατά 10 δις το 2009 όπως φαίνεται να πιστεύει η κα εισαγγελεύς, έ κάπου θα είχαν φανεί τα λεφτά. Από το 2009 όμως μέχρι σήμερα η Ελληνική Διοίκηση, όλοι οι διεθνείς Θεσμοί και Οργανισμοί ενεργούν με βάση τα στοιχεία όπως παρουσιάστηκαν από τον κ. Γεωργίου. Κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει ότι κάπου κρυμμένο από το 2009 είναι ένα ποσό της τάξεως των 10 δις όπως φαίνεται να πιστεύει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να βρεθεί τρόπος να ακυρωθεί αμέσως η δίωξη και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου