Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ευτυχώς που έσωσε την Ελλάδα ο… Γεωργίου (αγκαζέ με ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου)

Αυτός ο Αύγουστος ήταν αρκούντως αποκαλυπτικός. Έβγαλε στο ξέφωτο ολόκληρη τη “συμμορία”
Αχάριστοι Έλληνες… Τίποτα δεν καταλαβαίνετε, τίποτα δεν αναγνωρίζετε. Αντί να έχουμε συναινέσει προ πολλού σε μια συλλογική προσευχή υπέρ του Ανδρέα Γεωργίου, για να έχει ο Θεός καλά τον άνθρωπο που έσωσε την Ελλάδα, τολμάμε να αμφισβητούμε τον εθνικό ρόλο του. Τον εθνικά σωτήριο ρόλο του.


Και δεν σταματάει εκεί η αυθάδειά μας. Αμφισβητούμε και τον αντίστοιχο ρόλο ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, αγκαζέ με τους οποίους… έσωσε την Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ. Που, από τη στιγμή που ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη ως “κακουργηματίας”, έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν (των ευεργετημένων) για να του συμπαρασταθεί και να τον αθωώσει.

Φυσικά, ο Στέφανος Μάνος και η Μιράντα Ξαφά είναι εκείνοι που… το τερμάτισαν. Είτε απαιτώντας να ζητήσουμε δημοσίως συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου, είτε να επιστρέψουμε στους “καλούς δανειστές” τα χρήματα που έχουν δώσει στη χώρα, μετά την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, και τη βίαιη ένταξη της Ελλάδας στην εθνική καταστροφή των Μνημονίων, με την υπογραφή του τελευταίου των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός.

Αυτό ωστόσο δεν μειώνει και τη φανατική προσπάθεια άλλων συμπαθών… ευεργετημένων από το σύστημα Σημίτη, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία με το πάρτι της διαπλοκής των απευθείας αναθέσεων και της βίαιης αναδιανομής πλούτου στη χώρα, την επταετία 1997-2004. Όλες αυτές οι μοιραίες και τραγικές φιγούρες, με τις… χαριτωμένες διαδρομές, πάντοτε στον πυρήνα της εξουσίας. Με όλες τις κυβερνήσεις.

Αυτός ο Αύγουστος ήταν αρκούντως αποκαλυπτικός. Έβγαλε στο ξέφωτο ολόκληρη τη “συμμορία”. Για να μην κουραζόμαστε να τους αναζητούμε, δηλαδή..


ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου