Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Σχεδίαζαν να γεμίσουν την Κρήτη με 9,5 τόνους ποτά «μπόμπες»

Λαθραία ποτά - μπόμπες σερβίρονταν κατά κόρον από διάφορα μαγαζιά στη Χερσόνησο, τα Μάλια και τις Δάφνες Ηρακλείου σε ανυποψίαστους πελάτες αρκετοί από τους οποίους τουρίστες.
Μετά από καταγγελίες και συντονισμένες ενέργειες, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ Αττικής και Αιγαίου εντόπισε την 1/8/2016 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη)  σε ποτοποιείο στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου 9,5 τόνους αιθυλικής αλκοόλης, εκτός των νόμιμων αγορών της επιχείρησης, που θα χρησιμοποιείτο για την..
Παρασκευή παράνομων αλκοολούχων ποτών τα οποία θα διατίθεντο σε καταστήματα-μπαρ στη Χερσόνησο και τα Μάλια Ηρακλείου. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου με τη διαδικασία του αυτόφωρου ενώ οι διαφυγόντες, για το δημόσιο ,δασμοί και λοιποί φόροι φτάνουν τα 300.000 ευρώ.

Αντίστοιχος έλεγχος σε ποτοποιείο στις Δάφνες Ηρακλείου αποκάλυψε 3.000 λίτρα τσικουδιάς, 677 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης ,18.431 φιάλες ούζου και 21.757 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών. Οι διαφυγόντες δασμοί και λοιποί φόροι σύμφωνα με το newpost.gr ξεπερνούν τα 195.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου