Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η πολιτική αναβάθμιση του Αντώνη Σαμαρά από την ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά

Η πολιτική αναβάθμιση του Αντώνη Σαμαρά από την ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά, με τη συμμετοχή του στο προεδρείο του Κέντρου Μαρτένς, έχει εκ των πραγμάτων τη σημασία της.
Πολύ περισσότερο στη δεδομένη συγκυρία, κατά την οποία ο πρώην πρωθυπουργός αισθάνεται να δικαιώνεται από τις εξελίξεις, τόσο εντός Ελλάδας, όσο και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τους κινδύνους του λαϊκισμού να έχουν γίνει πλέον κατανοητοί από όλους.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα συμμετέχει στο προεδρείο της βασικής δεξαμενής σκέψης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μαζί με τους Ζοζέ Μπαρόζο, Χέρμαν Φαν Ρομπεϊ και Ζακ Σαντέρ, σε μια ακόμη ένδειξη της ισχυρής εκτίμησης που απολαμβάνει στις Βρυξέλλες.
Οι ηγέτες της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς πιστώνουν στον Αντώνη Σαμαρά ότι έδωσε σκληρή μάχη με αντίπαλο τον λαϊκισμό στην Ελλάδα, και κατάφερε να διασώσει μια χώρα που έμοιαζε καταδικασμένη να πέσει στα βράχια.
Εκ των πραγμάτων, η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες, ενισχύει τη δυνατότητα της Ελλάδας να παρεμβαίνει στις εξελίξεις, καθώς και το πολιτικό αποτύπωμα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.


ysterografa.gr/politics

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου