Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιάκη η εκδήλωση του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στα Χανιά..η συνέχεια στα Ιωάνινα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 4 Ιουνίου  στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων η παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής με τίτλο "ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ" που εξέδωσε το παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ
Στην εκδήλωση  που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.  παρευρέθηκε  η..
Προέδρος του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ κ Πρέσβειρα της Ελλάδος για την ανοχή και το ευ αγωνίζεσθαι κ. Κατερίνα Παναγοπούλου 


Κατα την διάρκεια της  μίλησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων κ. Βαρβάρα Περράκη,  η Προέδρος του ΑΛΠ κ. Ελένη Βουγιούκαλου η συντονίστρια του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ κ. Μαρία Αντωνακάκη και τιμήθηκε ο Προέδρος δικτύου
μεσογειακής διατροφής του ινστιτούτου Μ.Α.Ι.Χ κ. Ιωάννης Αποστολάκης ενώ ακολούθησε κρητική μουσική από τον γνωστό καλλιτέχνη Λεωνίδα Λαϊνάκη και χορέψαν το συγκρότημα οι Βιγλάτορες.

  "Τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ υποδέχονται το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ"

Στο μεταξύ μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο την Πάτρα και τα Χανιά, η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ «ανοίγει τα φτερά της» και στα Ιωάννινα, προσφέροντας στις άξιες γυναίκες της περιοχής, την δυνατότητα της ενεργού συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς στον αθλητισμό και την κοινωνία.
Το Σωματείο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, έχοντας πίσω του ένα τεράστιο, σε όγκο και ποιότητα έργο, προχωρά προς το μέλλον, αριθμώντας περισσότερες από 2.000 γυναίκες-μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Με Συντονίστρια του παραρτήματος των Ιωαννίνων, την εξαίρετη επιστήμονα και επιχειρηματία κα Κατερίνα Μπότσιου, η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, ένα Σωματείο ανοικτό, σε όλες της γυναίκες, που θέλουν να προσφέρουν, φιλοδοξεί, να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της κοινότητας των ενεργών πολιτών, αλλά και στην υποστήριξη δράσεων και δομών αθλητισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ήδη, δεκάδες γυναίκες των Ιωαννίνων έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής τους και, σύντομα, αναμένεται η έναρξη της δραστηριότητας του Σωματείου.
Ενώνουμε τις δυνάμεις, την Παιδεία και την ιστορία μας, για να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

φωτο απο την εκδήλωση στα Χανιά








































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου