Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Και ο Αντώνης Σαμαράς στη συγκέντρωση του “#παραιτηθείτε”

Η συγκέντρωση “#παραιτηθείτε”, που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βγήκε τις τελευταίες μέρες από την… αφάνεια, εξαιτίας των δηλώσεων του Νίκου Φίλη, που την κατέστησε γνωστή στο ευρύ κοινό, ενώ μέχρι πρότινος εκινείτο στα όρια του… ασήμαντου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είδε να μπαίνει στο στόχαστρο της “Αυγής”, η οποία τον κατηγόρησε ότι δικά του… τρολ στο διαδίκτυο, βρίσκονται πίσω από την οργάνωση της εκδήλωσης, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να σηκώνει το γάντι, και να απαντάει καταλλήλως.
Το ποιοί θα παραστούν στη συγκέντρωση λοιπόν, από πλευράς πολιτικών, και μάλιστα του χώρου της Κεντροδεξιάς, έχει ξεχωριστή σημασία. Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι δεν τοποθετούνται, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν και το… καπέλωμα της εκδήλωσης. Από συζήτησης με δημοσιογράφους ωστόσο, έχει διαφανεί ότι οι κεντρογενείς και φιλελεύθεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα αποφύγουν το Σύνταγμα, επειδή δεν θέλουν να συνδεθεί το όνομά τους με το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, πληθαίνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πληροφορίες, που αρχικά ξεκίνησαν ως φήμες, ότι στο Σύνταγμα θα βρίσκεται στις 15 Ιουνίου ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στο πλευρό των “#παραιτηθείτε” ως ενεργός πολίτης, και όχι φυσικά με την πολιτική ιδιότητά του.
Απ’ την άλλη, όπως διαπιστώνουν ολοένα και περισσότεροι, η διαδρομή της κυβέρνησης Τσίπρα δικαιώνει τον Αντώνη Σαμαρά. Η πολιτική του Μεσσήνιου πολιτικού είναι αυτή που δικαιώνεται από τις εξελίξεις. Και η συγκέντρωση των “#παραιτηθείτε” είναι ουσιαστικά ένα αποτύπωμα της δικαίωσης του Αντώνη Σαμαρά.

Γι’ αυτό και οι σκέψεις να βρίσκεται εκεί…

http://ysterografa.gr/politics

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου