Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Καλόγριες "μαϊμού" στη λαϊκή του Ρεθύμνου

Σοβαρές καταγγελίες για την εμφάνιση «καλογριών» που πιέζουν τους επισκέπτες της λαϊκής με πολύ φορτικό τρόπο να αγοράσουν τα κομποσκοίνια που πουλούν έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες.

Όπως μας είπαν πολίτες, αρχικά μία και αργότερα και δεύτερη γυναίκα, με τη στολή της καλόγριας, προσεγγίζουν ανθρώπους που έχουν πάει στη λαϊκή της Πέμπτης για τα ψώνια τους και με πολύ πιεστικό τρόπο τους αναγκάζουν τελικά να αγοράσουν κομποσκοίνια.
Απευθυνθήκαμε στη Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στην οποία το θέμα είναι γνωστό και άνθρωπος της ΙΜΡΑ που πήγε στη λαϊκή για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, μίλησε με τις δύο γυναίκες και διαπίστωσε πως δεν έχουν καμία σχέση με οποιοδήποτε μοναστήρι, αλλά και πως δεν είναι καν μοναχές.

Γι’ αυτό καλό είναι και οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Άλλωστε, πολύ πρόσφατα μία ανάλογη περίπτωση απασχόλησε και τις εκκλησιαστικές αρχές στην ανατολική Κρήτη με την παρουσία ενός αυτοαποκαλούμενου καλόγερου, ο οποίος αποδείχθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία της Κρήτης.

goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου