Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Γενέθλια του Πολάκη με τούρτες, σαμπάνια και τον Βελουχιώτη κορνίζα!

Ξεφαντώνουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θυμίζοντας τις γνωστές φιέστες της περιόδου ΠΑΣΟΚ, όταν οι τότε κυβερνητικοί δεν έχαναν ευκαιρία για δημόσια πάρτι θέλοντας, προφανώς, να δείξουν ότι όλα βαίνουν καλώς επί των ημερών τους.
Ο Παύλος Πολάκης και η Θεανώ Φωτίου χθες μετέτρεψαν τα γενέθλιά τους σε φιέστες διανθισμένες από υπερβολές στα όρια του φαιδρού. Ο Κρητικός αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεπέρασε και πάλι κάθε όριο, καθώς επέλεξε να γιορτάσει τα 51 χρόνια του κοινοποιώντας στην προσωπική σελίδα του στο facebook φωτογραφία από το γραφείο του με φόντο την τούρτα γενεθλίων, σαμπάνιες και ένα μεγάλο πορτρέτο του Αρη Βελουχιώτη.
Κερασάκι του απόλυτου κιτς, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ήταν το γαρνίρισμα της τούρτας που ταύτιζε τον κ. Πολάκη με τον... αρχικαπετάνιο του ΕΛΑΣ. «Ο πρωτοκαπετάνιος μας από τα Σφακιά της Κρήτης το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης» έγραφε η μαντινάδα. Πιο σεμνά αλλά στο ίδιο πολιτικά θριαμβικό πνεύμα γιόρτασε τα δικά της γενέθλια η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας με άλλη τούρτα, που θύμιζε κάρτα αλληλεγγύης.
«Ακόμα και τα γενέθλια στο γραφείο τα κάνουμε. Με μια κάρτα αλληλεγγύης για τούρτα. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές. Να είστε γεροί -ές!» έγραψε η Θεανώ Φωτίου στον λογαριασμό της στο facebook με τη σχετική βέβαια φωτογραφία της ίδιας μπροστά στην τούρτα. Πάντα μέσω facebook o Παύλος Πολάκης ευχαρίστησε κι αυτός: «Συνεργάτες μου στο γραφείο μού έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο. Σας ευχαριστώ όλους, με συγκινήσατε. Συνεχίζουμε μέχρι την έξοδο απ' τα μνημόνια» έγραψε.


http://www.dimokratianews.gr/content/62105/genethlia-toy-polaki-me-toyrtes-sampania-kai-ton-ari-korniza

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου