Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Εντυπωσιακή έναρξη για το Φεστιβάλ Ματάλων

Οι μέρες περνούν και οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. 
Και φέτος, τα Μάταλα ετοιμάζονται να υποδεχθούν πλήθος κόσμου σε ένα μουσικοχορευτικό αλλά και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο, στις 17,18 & 19 Ιουνίου.

Όσοι αναμένετε να βρεθούν τον Ιούνιο στην παραλία όπου έζησαν τα «παιδιά των λουλουδιών», θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές μοναδικές, αφού η μουσική και ο χορός σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται θα εκτοξεύσουν την διάθεση στα ύψη.
Εντυπωσιακή θα είναι η έναρξη του Φεστιβάλ καθώς τα ονόματα των καλλιτεχνών που αποτελούν το lineup της Παρασκευής για το Cavestageέχουν ήδη ανακοινωθεί. Μοναδικά συγκροτήματα με αγαπημένα τραγούδια θα ενωθούν, προσφέροντας ένα εκρηκτικό μουσικό υπερθέαμα, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδοςμε ελεύθερη είσοδο.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 – 1η ΜΕΡΑ “MATALABEACHFESTIVAL”
AloneTogether: Το σήμα έναρξης για το Φεστιβάλ θα δοθεί στις 5 το απόγευμα όπου στη σκηνή των Ματάλων θα ανέβει το μουσικό συγκρότημα “AloneTogether”το οποίο θαερμηνεύσειαξέχαστα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως JimiHendrix, TenYearsAfter, Cream&ZZTop,συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των ‘60s και ‘70s.
SoulFire:Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το τραγούδι του Lee “Scratch” Perry, SoulFire για τον Βασίλη Σαββόπουλο, γνωστό και ως JamSmiley, όπου στις αρχές του 1990 δημιουργεί την reggae μπάντα “SoulFire”. Οι εμφανίσεις τους σε σπουδαία καλλιτεχνικά δρώμενα όπως το «TheBigBigReggaePartyinSofia», το 1ο και 2ο«RastavibeFestival» καθώς και η συνεργασία του με τον MadProfessor το 2004, λειτούργησαν αποτελεσματικά στην ανοδική πορεία του συγκροτήματος. Φέτος, με την εμφάνιση τους στην σκηνή το Ματάλων θα χαρίσουν στιγμές μοναδικές στους φίλους της reggaeμουσικής, αφού πρόκειται για ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του είδους στη χώρα μας.

BilliMerziotis&AfterHours: Η αγάπη τους για την Blues και την Rock μουσική τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μουσικό project τιμώντας αγαπημένους καλλιτέχνες που σημάδεψαν αυτά τα είδη της μουσικής. Ερμηνεύοντας τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών όπως LedZeppelin, JimiHendrix&SteveRVanguan θα μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές.
KozaMostra: Ένα από τα κορυφαία μουσικά συγκροτήματα της χώρας μας θα δώσει το παρών στην σκηνή των Ματάλων. Ο Ηλίας Κόζας και η παρέα του έρχεται για να μας ταξιδέψει και να μας διασκεδάσει με την πρωτοποριακή μουσικής τους. Το πάντρεμα διαφορετικών μουσικών ρευμάτων αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας τους καθώς ska, Balkan, rock, punk, indie αλλά και τραγούδια του μεσοπολέμου συνυπάρχουν αρμονικά χάρη στους “KozaMostra”, χαρίζοντας μοναδικές μελωδίες.
Φίλιππος Πλιάτσικας:Σε ένα μουσικό ταξίδιστο χρόνο μας καλεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σε ένα ταξίδι που θα μας οδηγήσει πίσω στην γέννηση του σπουδαιότερου συγκροτήματος που έβγαλε η Ελλάδα, τους “Πυξ Λαξ”. Οι μουσικές από τη χρονιά του 1987, οι προσωπικές του επιτυχίες καθώς και τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές δημιουργώντας ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης αλλά και διασκέδασης.
Για 6η συνεχή χρονιά λοιπόν, ο θεσμός που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους είναι εδώ, πιο ανανεωμένος από ποτέ για να προσφέρει ένα μαγευτικό και αξέχαστο τριήμερο.
Toυπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί άμεσα και είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους της μουσικής.
Today is life, tomorrow never comes!
MATALA BEACH FESTIVAL
17,18 & 19 Iουνίου 2016
Παραλία Ματάλων
Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση: Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε.
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων – Ματάλων
Εκτέλεση Διοργάνωσης: CretanartProductions

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου